2019-01-18 18:15


Vica Blochina: „Premiul de 50.000 de euro o să îl împart cu toate fetele”

 |  18:59
Vica Blochina: „Premiul de 50.000 de euro o să îl împart cu toate fetele”

Mult a fost, puţin a rămas. După trei luni petrecute departe de stilul de viaţă cu care sunt obişnuiţi, Ionuţ Iftimoaie, Augustin Viziru, Dan Helciug, George Vintilă şi Vica Blochina, singura femeie care a reuşit să ajungă atât de departe, mai au de trecut printr-o singură bătălie. Mâine seară, unul dintre ei va pleca acasă mai bogat cu 50.000 de euro, o sumă pe măsura eforturilor lor. Vica Blochina a mărturisit că dacă ea va câştiga premiul cel mare, va împărţi banii cu toate fetele, care au participat la acest concurs.

După lunile în care au trăit limitat şi au fost nevoiţi să facă faţă sarcinilor de la fermă, concurenţii rămaşi în competiţie se vor lupta acum pentru premiul cel mare. Presiunea votului pentru eliminarea unuia dintre cei cinci rămași în competiție se resimte din ce în ce mai tare. Promisiunile și strategiile au reapărut în fermă, iar cei cinci au încercat să regeleze conturile rămase deschise pe ultima sută de metri, înainte de ziua votării. Vica a făcut un jurământ foarte important care să susțină puterea femeilor în concurs. „Jur pe roșu! Dacă câștig acest concurs eu, premiul de 50.000 de euro o să îl împart cu toate fetele, pentru că mi-am dorit foarte mult să fim fete în finală, să nu fim eliminate de băieți!”.

Campania electorală a început!

De-a lungul acestei perioade, relațiile interumane au cântărit greu. Unii concurenți au omis acest lucru, iar acum, ajunși atât de aproape de final, și-au dat seama de importanța acestui fapt: „Nu m-ar surprinde dacă mâine la vot aș ieși din schemă, știi? Tocmai pentru că nu am fost fofârlie!”, i-a spus Ionuț, Mioarei. Dan a mărturisit și a concluzionat cât mai lucid acest aspect.

„Noi a trebuit să ținem cont de relațiile pe care le avem unii cu ceilalți, de-a lungul show-ului, pentru că la sfârșit se vor întoarce cei plecați. De aceea, avem grijă de relațiile dintre noi. Unii au avut grijă de relații, alții nu au avut grijă de relațiile interumane dintre noi, concurenții, iar acum se va vedea rezultatul interacțiunii dintre noi!”.

Pe la toate colțurile fermei s-au strâns grupuri de fermieri care au dezbătut greșelile pe care ceilalți le-au făcut față de ei în acest show, posibilitățile de votare, dar și ofertele pentru marele premiu. „Ofertele care curg nu mă vor influența!”, a spus Roxana, iar Doinița a mărturisit: „Votul îl voi da persoanei care m-a dezamăgit”.

Iulia Vântur i-a provocat la un moment de sinceritate, în care fiecare a trebuit să spună ce lecție importantă a învățat din acest show. Toleranță, iertare, învingerea limitelor, faptul că poți fi fericit și fără tehnologie, diplomația sau acceptarea au fost câteva dintre principalele lucruri cu care cei 16 concurenți au rămas după experiența „Ferma Vedetelor”. Telespectatorii au șansa de a-și susține, până sâmbătă, prin vot, favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: ferma, vedetelor, show, pro, tv, vica, blochina, premiu, finala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...