2019-01-22 14:52


Victor Slav s-a înscris în Partidul România Unită

 |  23:00
Victor Slav s-a înscris în Partidul România Unită

Partidul România Unită l-a convins pe soţul Biancăi Drăguşanu să se înscrie în formaţiunea condusă de Bogdan Diaconu. Victor Slav a confirmat mutarea făcută şi a dezvăluit că nu a apucat să îi spună Biancăi de decizia lui.

”Am decis sa ma alatur Partidului Romania Unita pentru ca si eu sunt unul dintre romanii care cred ca trebuie sa avem grija de tara noastra, de cetatenii sai si de resursele naturale atat de pretioase. Sunt un om tanar, am 36 de ani, de curand am devenit tata si consider ca a venit randul generatiei noastre sa se implice. Nu mai acceptam sa ni se spuna ca Romania are o generatie pierduta, nu mai acceptam sa ni se spuna din afara tarii cum ar trebui noi sa ne traim viata la noi acasa!

Ma voi lupta pentru ca in Romania sa fie interzise defrisarea padurilor si exportul de lemn neprelucrat si pentru a se spune stop vanzarii pamantului catre straini. Sunt decis sa pun si eu umarul la efortul de a construi o tara sigura si prospera pentru copiii nostri.” transmite Victor Slav într-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: pru, victor slav, bogdan diaconu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FFRY
17 Noi 2016

Inca o jigodie nationala.pute a moscovscaia
ADRIAN
17 Noi 2016

Cine-ti din afara tarii iti spune cum sa traiesti bai zabaucule? Un coleg de-al tau din PRU, Ghita pe numele lui a furat bani de la buget de-a rupt si voi la partid vorbiti de hotii din tara? Chiar asa de prost esti? Sau nesimtit?
CROCODILUL FLAMAND
17 Noi 2016

VIKTOR SKLAV ...O SLUGA PUPINCURISTA A MAFIEI GHITZA-UDREA-PONTA....TRAGETI APA DUPA RAHATI
ALIN
17 Noi 2016

Mai înteleg ca Victor Slav e prost ,dar cei care nu realizeaza că tara asta e condusă de straini sunt mai prosti ca el.
ANONIM
17 Noi 2016

PARTIDUL RUSIA UNITA ARE CA PROGRAM CINCINALUL IN PATRU ANI SI JUMATATE SEDINTE COMUNE CU PARTIDUL LUI KIM -JONG UN SI PROPASIREA COMUNISMULUI PE NOI CULMI DE CIVILIZATIE.CREATORUL ACESTEI MIZERII A FOST TANDEMUL BOLSEVICO-STALINIST ghita-ponta. HUUUU...
ADRIAN
18 Noi 2016

Celor (prosti) care cred ca tara-i condusa din afara. Sa intelegem ca si Ponta era dirijat de Soros? sa nu uitam ca PSD a condus si ingropat tara asta peste 20 de ani si acum vine cu gogorita cu strainii si Soros. NU MAI FURATI BAI NESIMTITILOR ! NU MAI VOTATI HOTI !
ANONIM
21 Noi 2016

MIE SCIRBA DE CIRCARI SI TRAVESTITI HOMO
Random imageUltimele stiri

loading...