2017-01-23 12:34


Victor Rebengiuc: Cine e Stela Popescu?

 |  13:14
Victor Rebengiuc: Cine e Stela Popescu?

Victor Rebengiuc consideră că partenera sa de viaţă este o actriţă foarte talentată şi ar fi meritat să primească o Stea de Aleea Timpului înaintea altor artişti celebri precum Stela Popescu.

"După primele două-trei steluţe care s-au dat acolo, acum a început, aşa, să se dea la grămadă. După părerea mea, primul care ar fi meritat să primească acea stea ar fi fost Liviu Ciulei, iar după aceea Pintilie. Au organizat un soi de referendum dintr-ăsta - hai să premiem actorii cei mai buni şi în luna în care s-au născut le punem steaua". Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani, şi cine e Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?", a declarat Rebengiuc pentru Ring.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Victor Rebengiuc, atac, Stela Popescu, steaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SURPRIZA
19 Ian 2012

Surpriza neplacuta domnule Rebengiuc,nu ma asteptam sa fiti atat de grosolan cu o doamna.Din cate stiu Doamna Stela Popescu nu spune numai bancuri si a inveselit ani buni generatii intregi,am crescut cu dansa,in schimb pe doamna Mihut o cunosc prea putin.Si chiar daca ati fi avut dreptate,nu trebuia sa jigniti o colega care nu v-a facut nimic.Atitudinea dumneavoastra nu va face cinste. Domana Stela,pentru mine sunteti o stea si meritati 2 stele pe aleea actorilor.
Random image