2019-01-17 09:40


Victoria Beckham îi creeaza rochia de mireasă actriţei Eva Longoria. Motivul este incredibil!

 |  19:27
Victoria Beckham îi creeaza rochia de mireasă actriţei Eva Longoria. Motivul este incredibil!

Prietenia-i prietenie si rochia de mireasa nu e pe bani. Dar exista totusi un avantaj: publicitatea. Victoria i-a promis Evei inca dinainte sa fie ceruta in casatorie ca ii va crea rochia de mireasa, una din matase, pentru care nu ii va cere vreun ban, avand in vedere ca fotografiile cu Longoria mireasa vor aparea in milioane de exemplare in toata lumea, ocazia perfecta pentru ca doamna Beckham sa-si faca reclama.

Actriţa americană Eva Longoria a anunţat, pe 13 decembrie, printr-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, că s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Jose Antonio Baston.

"Victoria îşi doreşte să extindă partea de business care se ocupă de crearea rochiilor de mireasă, aşadar este un vis devenit realitate pentru ea să facă acest lucru", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun, citat de Mediafax.

"Ea ştia că o va face (rochia de mireasă, n.r.) înainte ca Jose să o ceară în căsătorie (pe Eva, n.r.)... Fotografiile de la nunta Evei vor fi văzute în toată lumea, aşadar va fi publicitatea perfectă. Ea speră că se va isca o isterie pentru rochiile ei de mireasă. Totuşi, ea nu îi va lua bani. Eva îi este prietenă şi nu e ca şi cum ea ar avea nevoie de bani", a mai declarat sursa citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-30

TAGURI: Victoria Beckham, eva longoria, rochie de mireasa, nunta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...