2017-01-17 04:50

MONDEN


VIDEO Fiica Andei Călugăreanu l-a enervat pe Măruţă: Eşti obraznică!

 |  20:07
VIDEO Fiica Andei Călugăreanu l-a enervat pe Măruţă: Eşti obraznică!

Deşi au făcut o înţelegere care trebuia respectată de ambele părţi, Ioana Tufar a dat dovadă de o lipsă crasa de maniere şi bun simţ. Echipa Happy Hour s-a angajat să facă din fiica Andei Călugăreanu o domnişoară prezentabilă, însă aceasta le pune beţe-n roate cu orice ocazie.

La dentist a întârziat 45 de minute, iar promisiunea de a respecta indicaţiile medicului nutriţionist au fost încălcate flagrant. Ioana Tufar a fost surprinsă la fast-food, îmbuibându-se cu şaorma şi cartofi prăjiţi, deşi locul ei era la sala de sport cu o sticlă de apă plată în faţă.

“Băi nene, mâncai şaorma şi cartofi de la fast-food. Crezi că eu sunt prost? O să o iau razna cu tine", i-a spus Măruţă, prezentatorul Happy Hour fiind imediat corectat de Ioana: “Am mâncat doar de două ori pe săptămână, nu de trei ori aşa cum aţi spus”.

"Dacă te duceai de zece ori la fast-food, de zece ori rupeai shaorma în două. Tu ne păcăleşti, noi încercăm să te ajutăm şi tu ne prosteşti în faţă. Tu ne minţi! Eşti şi foarte obraznică...", a adăugat Cătălin Măruţă, enervat de tupeul tinerei care până nu demult se plângea că nu are ce mânca. În galeria foto, puteţi vedea cum arăta Ioana înainte să slăbească 100 de kilograme.

pe pe


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

Mai multe imagini:
VIDEO Fiica Andei Călugăreanu l-a enervat pe Măruţă: Eşti obraznică!
zoom

TAGURI: fiica anda calugareanu, ioana tufaru, happy hour, catalin marutaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image