2018-12-18 23:35


VIDEO/ Mama Monicăi Columbeanu către un angajat de la Izvorani: Dacă te cheamă la Poliţie, să spui că Irina nu a fost bătută de Monica!

 |  14:20
VIDEO/ Mama Monicăi Columbeanu către un angajat de la Izvorani: Dacă te cheamă la Poliţie, să spui că Irina nu a fost bătută de Monica!

După apariţia filmuleţelor în care îşidesfiinţează fiica, acuzând-o că a bătut-o pe Irina şi că pe ea a tratat-o ca peo servitoare, Veronica Bulaica încearcă să schimbe aceste declaraţii şi faceapel la bunăvoinţa angajaţilor de la Izvorani. În cadrul unei intervenţiitelefonice, mamă Monicăi încearcă să convingă un angajat al lui Irinel să “oscape pe Monica” şi să declare la Poliţie ca fiica ei nu a bătut-o pe Irina, cănici vorbă că ea să bea şi că tot ce i-a spus lui Irinel au fost minciuni.Veronica se teme că Irinel nu-i mai da cartea de muncă şi paşaportul pentru căintenţionează să plece în Italia, la muncă.

“Cea mai mare greşeală pe care am făcut-o, afost că am lăsat munca în Italia şi am venit aici ca să mă facă de ruşine faţăde toată lumea. Eu n-am avut nici o fericire de pe urma televiziunilor, de peurma ziarelor pentru că mie nu mi-a plăcut niciodată să fiu afişată”, se plângeVeronica angajatului.

“Eu n-am văzut că Marian (n.r. angajat de laIzvorani) să o bată pe Monica. Eu am văzut doar că a tras-o de braţ, darnicidecum să o bată. Eu n-am ştiut ce declaraţii dă Monica, dar cred că a fostînvăţată de acea avocată. Doamne, iartă-mă! Stai liniştită că n-o să păţeascănimic (n.r. angajatul pe care Monica l-a acuzat că a bătut-o) şi nici n-o să-lbage la puşcărie pentru că şi ea a avut probleme cu paparatul ăla şi n-a păţitnimic. Mie îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat pentru că băiatul şi-a făcutdatoria!”, îi spune Veronica unei femei, probabil soţia angajatului de laIzvorani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-09-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...