2018-12-11 09:52


VIDEO. Surprize, surprize păcătoase. Oana Zavoranu s-a împăcat cu mama ei: adevăr sau un scenariu menit să-i spele imaginea?

 |  14:15
VIDEO. Surprize, surprize păcătoase.  Oana Zavoranu s-a împăcat cu mama ei: adevăr sau un scenariu menit să-i spele imaginea?
După 7 ani în care s-au bălăcărit pe la toate televiziunile, după zecide nopţi în care Diaconescu le-a găzduit, când pe una, când pe cealaltă şi le-asuportat înjurăturile şi blestemele pe care şi le-au aruncat una celeilalte, separe că minunea s-a întâmplat şi Zavoranca s-a împăcat cu Marioara. S-au îmbrăţişatla Capatos în emisiune, nu cu foc, ci cât de strâns se poate îmbrăţişa o mamăcu o fiică pe care a ocărât-o vreme de şapte ani. Lumea plângea, Stoianplângea, şi lui Capatos i-am văzut ochii lucind, dar nu ştiu dacă de emoţie saude bucurie că îi creşte audienţa până la cer şi înapoi. Ori de invidie că nus-a întâmplat senzaţionalul la el în emisiune, pentru că apoi să pună pe ecran,cu litere de-o şchioapă, “ŞOC”, “BOMBĂ”, “NEMAINTALNIT”, “NEMAIVĂZUT”, “NEMAIAUZIT”,“DE NECREZUT”, Dan Diaconescu şi gaşca invitată la OTV s-au grăbit să afirme căîmpăcarea ar fi doar un alt scenariu de-al Oanei Zăvoranu. Miza ar fi spălareaimaginii grav afectate în ultima perioadă, mai ales după episodul cu pierdereasarcinii considerat de unii o farsă post 1 aprilie. Şi internauţii, mulţidintre ei, pariază pe acelaşi scenariu, iar forumurile abundă de comentarii alecelor care nu văd cu ochi buni împăcarea dintre Oana şi mama ei.

Numeroşii telespectatori ai lui Capatos au văzut, joi noapte, o Oana Zăvoranucu ochii în lacrimi care şi-a cerut iertare de la “cea care a purtat-o înpântece”, cum şi-a caracterizat chiar ea mama pe care cu o zi înainte o huleagroaznic în stilul cu care ne-a obişnuit de şapte ani încoace. Capatos spune căa intuit că va urma o împăcare la el în emisiune şi a riscat chemând-o peMarioara Zăvoranu în platou, fără ştirea Oanei, care chiar a lăcrimat văzând-ope maică-sa venind spre ea. Mare minune cum se poate schimba omul, cum căileDomnului sunt atât de nebănuite şi cum o discuţie cu “o fiinţă specială, untrimis al lui Dumnezeu” a putut-o schimba pe Zăvoranca în aşa fel.

Oana spune că regrele ei şi dorinţa de a fi un om mai bun vin în urmaunei discuţii de câteva ore avută cu o femeie căreia nu vrea să-i dea numele–sunt voci care sustin ca ar fi vorba despre Loredana, sotia lui Bodo. Aceastai-ar fi spus că singurul mod în care poate ieşi din întuneric şi intră în luminăeste să ierte şi să se împace cu cei cărora le-a greşit. Caracter puternic şiorgoliu pe măsură, Oana a cedat în faţa acestui “înger” şi, încărcată cu patrubuchete imense de flori, s-a dus la Capatos să-şi cureţe sufletul. Spovedania,că tot ne aflăm în pragul Paştelui, a avut-o în prim plan de Marioara şi chiardacă Oana a stat pe canapea la jumătate de metru de ea şi nu a privit-o în ochiaproape deloc, întâlnirea dintre ele ar putea fi considerată una emoţionantă şisinceră.

S-au mai trezit alţii din gaşca lui Toma Necredinciosul să spună că, defapt, ele n-ar fi fost certate niciodată şi că au jucat timp de şapte aniîntr-un film pentru că onorariul merită cu vârf şi îndesat. Şi că s-au certatde ochii lumii pentru a se umple de bani de la televiziuni. Greu de crezut căpoate fi cineva atât de malefic şi de ahtiat după bani încât să poată face faţăunui asemenea scandal întins pe şapte ani.

Dar să nu mai luăm în seama vorbele unor bolnavi de scenarită şi săprivim cu ochi buni o minune care numai în postul Paştelui se putea petrece:Oana chiar s-a îmbrăţişat cu Marioara, chiar i-a cerut iertare lui Pepe şi aspus în faţa întregii ţări că este un bărbat extraordinar pe care îl va iubipână la moarte, în paralel cu iubirea pentru porno-Tudy.

Îispun mamei mele să mă ierte pentru tot, ce am făcut cu voie sau fără voie, căîi mulţumesc că m-a făcut, că nu există o zi în care să mă gândesc la tata, şică indiferent de ce am greşit eu, ea rămâne mama mea, indiferent de relaţia meacu ea de acum încolo. Nu ştiu dacă vom fi împreună tot timpul, dar eu una n-ams-o mai jignesc niciodată, am s-o las să se poarte cum crede. Nu îi cer absolutnimic pentru că am înţeles astăzi că averea ţi-o faci singur", a spus Oana în cadrulshow-ului lui Capatos, sub privirile îngheţate de uimire ale celor din platou şicelor aflaţi în fotoliile de acasă. Ca la “Surprize, suprize”, dacă mai ţineţiminte, s-a petrecut întâlnirea dintre mamă şi fiica, în aplauzele publicului,pe muzică, şi cu multe lacrimi implicate în poveste. Rămâne de văzut cât demultă dragoste se va cuibări pe viitor în sufletele lor, cât de puţină importanţăli se va părea averea pentru care se luptă de şapte ani şi cât de gustos va fidrobul pe care îl vor găti, teoretic, împreună pentru masa de Paşte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CICADA68
08 Apr 2011

Cred ca nu ziar precum acesta nu ar trebui sa scrie despre aceste lucruri si sa le lase pe seama presei de scandal. Deja suntem agasati de prezenta acestor persoane pe toate canalele media.
Random imageUltimele stiri


loading...