2018-12-14 21:46


Videoclip din timpul concertului înainte de incendiu: melodia “Ziua în care vom muri”

 |  17:43
Videoclip din timpul concertului înainte de incendiu: melodia “Ziua în care vom muri”

Cu câteva minute înainte de a izbucni incendiul din Clubul Colectiv, trupa rock Goodbye to Gravity şi-a lansat melodia “The Day we die”. Un fan a înregistrat melodia şi a postat-o pe youtube.com.

Informatia vine de la fotograful Andreea Marchidan, care a trimis redactiei Ziare.com si un clip din timpul concertului, in care trupa rock interpreteaza piesa respectiva, insotit de comentarii ale unora dintre spectatori care spun ca tragedia s-a intamplat mai tarziu.

"Este ULTIMUL CLIP in care ne vedem prietenii si colegii in viata asa cum ar fi trebuit: bucurandu-se de un concert live! Poate mai stergem putin durerea lasata de pozele macabre cu prietenii arsi postate pe Internet", a declarat Andreea pentru Ziare.com.

"Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul", a scris un tanar.

"Un martor a precizat ca au fost 4 artificii, doua mai mici si doua mai mari. In imaginile de mai sus le vedeti pe cele mai mici, de la inceput. La jumatatea concertului au fost folosite celelalte doua mai mari, care au produs si incendiul", a notat un alt utilizator.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

GALERIE MEDIA


TAGURI: concert, goodbye to gravity, the day we die, club colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...