2017-01-16 15:03

MONDEN


Viitorul ex-soţ al Monicăi nu pare afectat de divorţ. Irinel Columbeanu, fără verighetă şi fericit cu viaţa lui: “Vine primăvara!”

 |  19:46
Viitorul ex-soţ al Monicăi nu pare afectat de divorţ. Irinel Columbeanu, fără verighetă şi fericit cu viaţa lui: “Vine primăvara!”
La câteva ore de la aflarea veştii că Monica aintentat divorţ, Irinel era aparent liniştit şi le-a spus celor care au vrutsă-i declaraţii la cald că doarme şi nu vrea să fie deranjat. Milionarul arefuzat până acum să-şi spună punctul de vedere cu privire la intenţiile soţieisale de a rupe căsnicia, însă nu s-a închis în casă cu un munte de batistealături, ci a ieşit în oraş. Îmbrăcat la patru ace, deşi vizibil tulburat deveştile ultimelor zile, Iri a zâmbit forţat şi a admirat creaţiile ultimeicolecţii semnate Alexandru Ciucu, “Bărbaţii se îmbracă de la Ciucu”, la unpahar de vorbă şi unul de vodcă. Mai mult, milionarul de la Izvorani s-aobişnuit cu gândul că, în scurt timp, va fi un bărbat singur şi în acte, nunumai în fapt, şi a renunţat la verighetă. Nici vorbă să o plângă pe Monica,stabilită deja de luni bune în America, cel puţin aparent, fiind cât se poatede liniştit la gândul că va rămâne şi fără nevastă, şi fără copil şi, probabil,şi fără jumătate din averea de 30 de milioane de euro. Evită să vorbeascădespre divorţ şi, întrebat ce mai este nou în viaţa lui, Columbeanu a răspunssenin: “Vine primăvara!” şi a zâmbit în colţul gurii, însă gluma n-a prea fostgustată de interlocutori care şi-au spus în gând: “Râzi tu, Iri, dar parcă nu-irâsul tău!”. Astăzi, la Judecătoria Buftea, se va judeca cererea Monicăi de a-ifi încredinţată Irina prin ordonanţa preşedinţială, înainte de finalizareadivorţului.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image