2017-01-21 15:28

MONDEN


Virgil Ianţu: Eu chiar cred în Moş Crăciun!

 |  21:00
Virgil Ianţu: Eu chiar cred în Moş Crăciun!

Magia Crăciunului nu-i cuprinde numai pe copii, ci şi pe oamenii mari cu sufletul suficient de tânăr încât să se gândească emoţionaţi la bătrânelul îmbrăcat în haine roşii. La 40 de ani, Virgil Ianţu îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, alături de fetiţa lui de 6 ani, Jasmina. Prezentatorul emisiunii „Vrei să fii milionar?”, de la Kanal D, este convins că în preajma Crăciunului se întâmplă minuni şi că visele devin realitate, însă nu susţine ideea costumării în moşneag cu barbă albă şi cu sacul de daruri în spate pentru că vrea să-şi lase fetiţa să-şi dezvolte imaginaţia în ceea ce-l priveşte pe Moş Crăciun.

„Nu există o anumită vârstă până la care trebuie să credem în existenţa lui Moş Crăciun!”, ne-a spus Virgil Ianţu. „Eu şi acum cred în Moş Crăciun şi chiar cred că se întâmplă minuni. Nu voi renunţa niciodată să cred în magia Crăciunului şi vreau să păstrez acest sentiment pentru totdeauna”, completează vedeta Kanal D. De sărbători, Virgil va rămâne acasă, alături de iubita lui şi de fiica lor, Jasmina, acompaniaţi fiind la masa de Crăciun de părinţi, respectiv bunicii fetiţei. Masa din ziua de Crăciun este o altă tradiţie la care Ianţu tine din tot sufletul şi ne-a spus că atunci când a venit pentru prima dată în Bucureşti a fost şocat de ideea de a petrece noaptea sfânta în cluburi şi nu în jurul bradului împodobit. „La noi în familie, Crăciunul este absolut normal! În anii '90 când am venit în Bucureşti nu înţelegeam cum unele cunoştinţe merg la petreceri de Crăciun. La noi în familie, prânzul de Crăciun era lege. Ne aşezam toţi în jurul mesei, era linişte şi pace. Nu concepeam să petrecem altfel această zi, iar asta contează foarte mult pentru mine. Mi se pare o profanare a Crăciunului să mergi în club cu această ocazie!”, susţine Ianţu. În ceea ce priveşte obiceiurile prezente tot mai des în unele familii, cum ar fi acela că tatăl să se costumeze în Moş Crăciun şi să aducă daruri copiilor, Virgil ne-a spus că este total împotrivă: „Nu m-am deghizat niciodată şi nu cred că este normal să-i oferi pe tavă copilului prezenţa lui Moş Crăciun. Trebuie lăsat să şi-o imagineze… Eu ştiu cum era la mine. Nici măcar bradul nu-l făceam. În seara de Ajun mergeam la biserică şi când ajungeam acasă găseam pomul împodobit, cadouri sub el şi eventual un geam întredeschis pentru că ni se spunea că pe acolo a venit Moşu’. Te lăsa pe tine să-ţi imaginezi cum este. Este mult mai frumos. Este păcat să distrugi acest moment”. Pentru anul care vine, Ianţu ne-a spus că nu doreşte decât sănătate pentru că „restul lucrurilor vin de la sine”.

Susţine „Telefonul Copilului”

Kanal D şi asociaţia „Telefonul Copilului” au demarat campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută” care are ca scop strângerea de fonduri pentru implementarea unui program non-stop al serviciilor de la „Telefonul Copilului”. Programul angajaţilor care răspund la „Telefonul Copilului”, respectiv la apelurile primite la numărul 116.111 din partea copiilor abuzaţi, neînţeleşi, încetează în mod normal la ora 00.00. Din cauza numărului mare de solicitări primite după această oră, asociaţia a propus prelungirea programului la 24 din 24 de ore. Printr-un singur SMS de 2 euro, trimis la 876, telespectatorii pot ajuta această campanie care se va desfăşura până la sfârşitul lui decembrie. „Lucrând foarte mult cu copiii, eu am înţeles că problemele nu sunt la cei mici, ci la părinţi. Ei nu au timp şi răbdare să discute cu micuţii şi nu ştiu cum să se poarte cu aceştia. Sunt total împotriva pedepselor sau a corecţiilor aplicate minorilor", a declarat Virgil Ianţu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08

TAGURI: virgil iantu, mos craciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OMU'
06 Dec 2011

ce aveti cu"biluta" asta infantil?pai,sa creada...si sa daba-duba...da in liniste

Adauga un comentariu

Random image