2019-03-25 12:02


Virgil Ianţu, la „Vrei să fii milionar?”: „C cred că o să mă uit şi eu!”. Prezentatorul tv a semnat un contract cu postul Kanal D

 |  18:29
Virgil Ianţu, la „Vrei să fii milionar?”: „C cred că o să mă uit şi eu!”. Prezentatorul tv a semnat un contract cu postul Kanal D

Pauzade televiziune de un an şi jumătate s-a încheiat pentru Virgil Ianţu, căciprezentatorul tv a semnat, de curând, un contract cu postul Kanal D, unde vaprezenta emisiunea „Vrei să fii milionar?”. Anunţul a fost făcut ieri, chiar devedeta tv şi de managerii Kanal D, care au reuşit să păstreze secretă nouacolaborare cu Virgil Ianţu. Acesta le-a declarat jurnaliştilor că este bucuroscă are şansa de a realiza din nou formatul care l-a consacrat, despre carecrede că este decent şi curat, şi îi permite „luxul” de a-şi respecta publicul.

Nici că ar fi putut managerii Kanal D să găsească un prezentator maipotrivit pentru emisiunea „Vrei să fii milionar?”, care va intra în grila detoamnă a postului de televiziune. „«Vrei să fii milionar?» este singuraemisiune pentru care aş fi revenit pe sticlă în calitate de prezentator. Esteun format care m-a lansat, care mi se potriveşte şi cu care mă identific.Publicul din România are dreptul să primească din partea staţiilor deteleviziune emisiuni curate şi interesante. De mult nu a mai existat înpeisajul media o emisiune de cultură generală, iar publicul mă întreba cândrevin pe sticlă cu «Vrei să fii miliardar?». Uite că revenirea se întâmplă dupăaproape 8 ani, la Kanal D, cu «Vrei să fii milionar?». Îi invit pe toţi româniisă se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiilepuse în joc”, declară Virgil Ianţu. Acesta a adăugat că noua luiemisiune reprezintă o alternativă ideală la programele de slabă calitate de la tv.„Este un format curat, decent, departe de tămbălăul general, un format care îmioferă posibilitatea de a-mi respecta publicul, aşa cum şi el m-a respectat pemine în toţi aceşti ani. Este o emisiune care îmbină divertismentul şi culturagenerală şi care a plăcut mereu românilor. Cred că o să mă uit şi eu!”, a spusIanţu.

Lumea l-a vrut pe Ianţu pe scaunulprezentatorului

De partea cealaltă, Carla Bomboe, director de programe Kanal D, a declaratcă publicul şi-a dorit reluarea emisiunii, dar cu Virgil Ianţu în calitate deprezentator. „«Vrei să fii milionar?»este un program puternic, un format care în majoritatea ţărilor din Europa de Vestcontinuă să fie lider în primetime, un format care se adresează tuturor şi careeste subiect de discuţie între prieteni, vecini, colegi. Deşi nu mai esteprezent de 8 ani pe piaţa din România, studiile de cercetare ne-au îndrumatspre «Vrei să fii milionar?», reieşind mereu că românii îşi doresc mult sărevadă programul, însă nuoricum, ci cu Virgil Ianţu în rol de prezentator. Sunt convinsă că cei mai mulţiîncă îşi amintesc frumuseţea formatului, însă ce nu îşi aminteşte majoritateatelespectatorilor este tensiunea şi puterea acestui program de a ţine întreagafamilie în faţa televizorului”.

Atâtmanagerii Kanal D, cât şi Virgil Ianţu au mai spus că nu au stabilit, încă, zileleşi intervalul orar în care va fi difuzată emisiunea. „Vom începe curândfilmările, iar show-ul se va lansa în toamnă. Nu ştim deocamdată când va fidifuzat, acestea sunt detalii pe care le vom decide pe parcurs, după ce maistudiem puţin piaţa”, a declarat directoarea de programe. Cât despre costurileproducţiei, Virgil Ianţu spune: „Este atât de costisitoare cât trebuie să fie.Nu există frâne în acest sens, cât e nevoie să se investească se va investi.Formatul va fi păstrat intact, nu se vor face modificări asupra lui, pentru căoamenii sunt obişnuiţi cu el aşa şi nu ne dorim să-l schimbăm. Va fi realizatîn regim de înregistrare, întrucât s-a dovedit, în timp, că aceasta este ceamai bună variantă. E un program complex şi aproape imposibil de realizat live”.

Şi-ar dori să reia şi „Copiii spunlucruri trăznite”

Întrebatdacă nu cumva se întoarce şi la o altă emisiune celebră pe care a realizat-o întrecut, „Copiii spun lucruri trăznite”, Virgil Ianţu a răspuns: „Deocamdată, nuam discutat despre asta, dar aş minţi să spun că nu mi-ar plăcea să o reiau. Şiacela a fost un proiect la care am lucrat cu pasiune. De altfel, «Vrei să fiimiliardar?» şi «Copiii spun lucruri trăznite» îmi sunt cele mai dragi formate,din cele 10 pe care le-am făcut până în prezent”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...