2017-01-18 08:19

MONDEN


Viziru: Florinele, schimbă dealerul, tată! Chilian: Ăsta nu e bărbat, e labă tristă!

 |  16:28
Viziru: Florinele, schimbă dealerul, tată! Chilian: Ăsta nu e bărbat, e labă tristă!

În timp ce unii se pregătesc de weekend, alţii iscă un scandal condimentat cu acuzaţii urâte şi expresii de mahala. Este vorba despre Lucian Viziru şi Florin Chilian, două personaje care n-au mai fost implicate până acum într-un conflict comun. Pe pagina sa de Facebook, Chilian s-a arătat revoltat de felul în care anumiţi bărbaţi, fără să facă referire directă la Viziru, îşi fac imagine, aruncând cu noroi într-o femeie, în speţă Tania Budi: “Bărbaţii din România s-au tâmpit definitiv. Am văzut un dobitoc apărând la televizor, sau într-un interviu, nu mai ştiu exact, spunând despre o tipă că scărpina pe la el pe la uşă şi că până nu ieşea el s-o gonească - nu pleca. Asta după câţiva ani. Un alt dobitoc spunea că pe nu ştiu care colegă a adunat-o de pe jos, moartă de beată. Sunt nişte cretini ăştia. Indiferent ce ţi-a făcut o femeie, se presupune că tu eşti sexul tare. Mai groaznică de-atât este motivaţia lor: unul îşi făcea gaşcă, celălalt îşi lansa o carte. Îşi revigorau cariera dând cu c***t în femei. Ăştia nu-s bărbaţi, sunt nişte l**e triste”.

Lucian Viziru nu se lasă mai prejos şi îi dă replica, tot în spaţiul virtual: “Băi nene!!! M-am trezit azi pe la ora 10.00, pentru ca fi-miu e la mama, si încă nu stiu dacă e de la vinu' de aseară sau nu, dar primesc o veste fantastică. Maaaare mi-a fost mirarea când am auzit că este vorba despre un celebru artist care mă face cretin şi labă tristă. Eu unu' îl respect pentru faptul că ştie să cânte la chitară şi a făcut o piesă draguţă acum vreo "10" ani (bine nu se compară cu "predestinaţi", dar asta e o altă discuţie). La toată treaba asta am să spun un singur lucru: Florinele, schimbă "dealerul" tată!”.

În urmă cu două luni, Lucian Viziru a apărut la tv şi a început să arunce cu noroi în fosta iubită, Tania Budi. “Cu Tania Budi, iniţial, aveam businessuri şi am ieşit de câteva ori împreună. Era mai mult o strategie de promovare reciprocă. Mai târziu s-a legat ceva între noi, dar nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată. Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo”, a declarat actorul în emisiunea “Conferinţa de presă” de la Antena 2, acuzaţii infirmate de blondă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18

Mai multe imagini:
Viziru: Florinele, schimbă dealerul, tată! Chilian: Ăsta nu e bărbat, e labă tristă!
zoom

TAGURI: viziru, chilianComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JAN
20 Noi 2011

daca te bagi in laturi te maninca ........

Adauga un comentariu

Random image