2017-01-20 08:13

MONDEN


Vladimir Putin a stat la taclale cu Naomi Campbell

 |  19:41
Vladimir Putin a stat la taclale cu Naomi Campbell

VladimirPutin, intervievat de Naomi Campbell în noiembrie 2010, cu ocazia primuluiSummit internaţional pentru salvarea de la dispariţie a tigrilor, a vorbitdespre sporturile extreme de care este pasionat, dar şi despre programul deprotejare a acestor animale, potrivit gq-magazine.co.uk. Întrebat de modelulbritanic cum reuşeşte să se menţină în formă, premierul rus a declarat că mergedestul de des la sala de sport, înoată în fiecare zi şi se întâlneşte din cândîn când cu câţiva prieteni alături de care practică sporturi recreative.

NaomiCampbell l-a rugat pe liderul rus să explice, totodată, preferinţa acestuiapentru stilul fluture, atunci când înoată. "Înotam în stilul fluture,pentru că apa era rece. Înotam într-un râu din Siberia, iar temperatura apei nudepăşea 16˚C. Scopul principal era să ies din apă cât mai repede", aexplicat Putin.

Topmodelul britanic, care locuieşte de câţiva ani în Rusia, alături de iubitul ei,Vladislav Doronin, nu a putut să nu comenteze pasiunea premierului Putin pentrusporturile extreme - rafting, călăritul fără şa, cursele de motociclete,snowboardul şi vânătoarea. "Este vorba doar despre adrenalină sau estevorba de a se da în spectacol? Cu siguranţă, aţi suferit şi câtevaaccidentări", a întrebat modelul britanic. "În studenţie, mi-am ruptun deget în timpul unui antrenament, pentru că pe atunci mă prosteam prea mult.În ultima vreme însă am avut mai mult noroc", a răspuns Vladimir Putin. Campbelll-a mai întrebat dacă practică boxul fără mănuşi, deoarece premierul rus asistăadeseori la astfel de lupte organizate în Rusia, iar Putin a afirmat: "Nu,nu practic acest sport. Sportul meu preferat este judo, pe care îl practic dela vârsta de 12 ani. Însă trebuie să recunosc că şi boxul fără mănuşi este unsport impresionant".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image