2018-12-17 02:32


Vor intra în competiţia visurilor. Duelul blondelor la „Dansez pentru tine“

 |  15:18

Cele patru vedete feminine care se vor lupta în ringul visurilor după jumătatea lunii octombrie, la PRO TV, sunt pregătite să-şi folosească toate atuurile pentru a împlini visul partenerilor alături de care vor concura în sezonul al doisprezecelea. Jojo, actriţa din Serviciul Român de Comedie care va începe din octombrie la PRO TV, actriţele Andreea Ibacka, Aylin Cadîr şi coregrafa Catrinel Sandu, care se va întoarce din America special pentru acest proiect, sunt fetele care au răspuns afirmativ provocării.

Pentru Jojo, participarea la “Dansez pentru tine” înseamnă, pe lângă misiunea nobilă de a fi alături de un om aflat la nevoie, împlinirea celui mai mare vis al ei din copilărie: acela de a dansa. “La trei ani mă prefăceam că merg în poante. Aşa am distrus câteva perechi bune de pantofi”, glumeşte actriţa. Deşi dansul a fost prima ei dragoste, Jojo iubeşte mişcarea în general, practicând baschet, aerobic şi înot. Dintre toate tipurile de activităţi fizice, cea mai mare plăcere a Cătălinei Grama este urcatul pe munte: “Un traseu de patru ore la urcare şi trei ore la coborâre poate fi cel mai bun şi sănătos antrenament”, crede Jojo.

Pentru Andreea Ibacka, lecţiile de dans sunt o premieră, însă este familiarizată cu muzica, mai precis cu vioara şi pianul pe care le-a studiat timp de 8 ani: “Măcar aud bine ritmul”, glumeşte actriţa. Deşi nu are o prietenie strânsă cu sportul, Andreea consideră că are o constituţie fizică potrivită pentru dans. Dacă ar fi să aleagă dintre toate dansurile, soţia lui Cabral ar alege, nu întâmplător, probabil hip-hop şi R&B: “Muzica «neagră» mă binedispune”, spune ea zâmbind. Cel mai des dansează în cluburile în care merge alături de soţul ei, însă în ultimele luni cei doi şi-au petrecut timpul liber mai mult acasă.  

Aylinse bazează în competiţia visurilor pe sensibilitatea, bucuria şi entuziasmul care o însoţesc ori de câte ori are mari emoţii într-un proiect. Pregătirea ei în domeniul dansului este cea de care a avut parte la filmările pentru “Cu un pas înainte” când a lucrat mult pe dans clasic şi contemporan, iar dacă ar fi să-şi aleagă un stil preferat, nu ar alege unul de societate, ci mai degrabă unul “de stradă”. “Mi-e frică de toooooot! :) Dar în acelaşi timp, abia aştept”, marturiseşte actriţa.

Catrinel Sandu, absolventă a Liceului de Coregrafie şi a secţiei de coregrafie din cadrul ATF, iubeşte dansul şi este nerăbdătoare să se dedice 100% competiţiei visurilor în paşi de dans. Deşi are emoţii uriaşe, pentru că este extrem de critică în ceea ce priveşte felul în care îi ies dansurile, cea mai mare temere a ei este însă aceea de a nu i se întâmpla accidente vestimentare, aşa cum a văzut în sezoanele anterioare: “Sunt o persoană pudică şi mi-e teamă să nu îmi cadă hainele de pe mine, să nu mi se dezgolească diverse părţi ale corpului fără ca eu să-mi dau seama. Ştiu că se poate întâmpla, pentru că în vâltoarea dansului, nu poţi să ai grija hainelor, însă aş vrea să pot să-mi cos hainele de piele direct, doar să ştiu că nu vor cădea”, spune Catrinel Sandu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: Dansez pentru tine, Pro Tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...