2016-10-21 21:51

MONDEN


Warren Buffett va cânta online pentru China

 |  13:14
Warren Buffett va cânta online pentru China

Miliardarul Warren Buffett a înregistrat un video în care va cânta şi va dansa pentru China. Acest filmuleţ va fi difuzat online de Anul Nou Chinezesc, potrivit unui raport dat de agenţia de stat de ştiri Xinhua, citat de CNN. Wang Pingjiu, director de producţie la China Television Network, spune că Buffett cântă la chitară în acest video, dar nu a dezvăluit despre ce melodie este vorba.

„Toţi ştim că Buffett este bun în ceea ce priveşte investiţiile, dar puţini ştiu că se descurcă bine şi în privinţa cântatului”, a declarat Wang. În plus faţă de priceperea lui de a investi, Buffett a fost mult timp cunoscut pentru pasiunea sa pentru ukulele(n.r.- chitară havaiană mică). De asemenea, el şi-a mai arătat talentul muzical în 2007, la reuniunea anuală a acţionrilor Berkshire Hathaway, dar şi în 2010, pentru compania sa de asigurări GEICO, moment în care a jucat rolul lui Axl Rose, membru al trupei Guns N 'Rosess.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Warren Buffett, Chna, online, cantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Internauții de peste 55 de ani nu își iau măsuri de protecție online Utilizatorii de internet vârstnici au mai puține cunoștințe despre riscurile activității... 09 Oct 2016 | (0)
Nu puteți fi executat silit dacă ați luat credit exlusiv online În urma unui proces de contestare a executării silite, Judecătoria Sectorului 1 București a... 13 Oct 2016 | (1)