2018-09-22 03:00


Weinstein, ACUZAT DE VIOL. Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, printre femeile HĂRȚUITE

 |  10:35
Weinstein, ACUZAT DE VIOL. Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, printre femeile HĂRȚUITE

Producătorul Harvey Weinstein este acuzat de actriţa italiană Asia Argento şi de alte două femei de viol, iar celor care susţin că au fost hărţuite sexual de el se alătură Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie. Soţii Obama şi-au exprimat dizgustul faţă de acest scandal, iar Hillary Clinton este „şocată de dezvăluiri”.

Într-un articol publicat marţi de New Yorker, actriţa italiană Asia Argento şi alte două femei susţin că Harvey Weinstein le-a violat.

Acuzaţiile aduse de femei au fost respinse de cineastul în vârstă de 65 de ani printr-o declaraţie transmisă prin purtătoarea lui de cuvânt, Sallie Hofmeister.

Ronan Farrow de la New Yorker a petrecut 10 luni intervievând 13 femei care susţineau că au fost hărţuite şi agresate de Weinstein.

Argento, fiica în vârstă de 42 de ani a regizorului Dario Argento, a spus că Weinstein a forţat-o în urmă cu 20 de ani să întreţină raporturi sexuale. Ea a precizat că nu a făcut nicio reclamaţie până acum de frică. „Ştiu că a distrus mulţi oameni înainte”, a spus ea, citata de News.ro.

Lucia Evans, actriţă aspirantă, a declarat că l-a întâlnit pe Weinstein la birourile Miramax, în 2004, şi că atunci el a silit-o să îi facă sex oral.

O altă femeie, care a preferat să rămână anonimă, a declarat pentru New Yorker că Weinstein a dus-o într-o cameră de hotel pentru o întâlnire. El s-a schimbat într-un halat de baie şi, spune ea, a violat-o.

Gwyneth Paltrow avea 22 de ani şi obţinuse rolul în filmul „Emma”, care avea să îi aducă celebritatea. Weinstein, producător al filmului, i-a cerut să se întâlnească, înainte de începere filmărilor, în apartamentul unui hotel din Beverly Hills. Întâlnirea a culminat cu Weinstein încercând să o convingă pe Paltrow să meargă în dormitor pentru un masaj.

Rosanna Arquette, care a jucat între altele în „Pulp Fiction”, o altă producţie a lui Weinstein, a povestit lucruri asemănătoare, la fel şi actriţa franceză Judith Godrèche şi Angelina Jolie.

Hillary Clinton, care a beneficiat de fondurile colectate de Weinstein, a făcut o declaraţie marţi. Ea s-a arătat „şocată şi consternată de dezvăluiri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: Weinstein, viol, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, femei hartuite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONYMOUS
13 Oct 2017

Seamana cu Cocosatul de la Notre Damm !!
ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...