2019-01-22 21:02


Wesley Snipes a ajuns la închisoare

 |  17:40
Wesley Snipes a ajuns la închisoare

Actorulamerican Wesley Snipes a ajuns, joi, la închisoarea federală din statulamerican Pennsylvania, unde va trebui să ispăşească o condamnare de trei anipentru evaziune fiscală, informează bbc.co.uk.

Actorulamerican a ajuns, joi, cu puţin timp înainte de ora 17.00 GMT - termenul limităla care a fost somat să se predea - la Federal Correction Institution McKeandin oraşul Lewis Run.

WesleySnipes, în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat la închisoare de un tribunaldin Florida, în 2008, pentru neachitarea impozitelor datorate fisculuiamerican. Într-un interviu difuzat de un post de televiziune american, marţiseară, actorul a declarat că nu are emoţii în legătură cu faptul că va fiîncarcerat.

Ed Ross,purtătorul de cuvânt al Biroului Federal al Penitenciarelor (Federal Bureau ofPrisons), a confirmat faptul că Wesley Snipes s-a predat autorităţilor dinPennsylvania: "Va trece printr-un program de orientare şi va începe să îşiispăşească sentinţa".

Avocatulactorului american a declarat că procesul intentat clientului său a conţinutcâteva nereguli şi va cere din acest motiv o revizuire a sentinţei.

FederalCorrection Institution McKean dispune de 300 de locuri, are un nivel minim desecuritate şi nu este înconjurată de un gard de protecţie. Wesley Snipes, carea câştigat câteva milioane de dolari graţie rolurilor din seria"Blade", are dreptul să cheltuiască cel mult 300 de dolari pe lună îninteriorul acestei închisori.

Nu şi-aplătit impozitele

Snipes apierdut deja apelul prin care contestase o decizie din 2008 a tribunalului dinFlorida, care îl condamnase pe actor pentru "refuzul de a plăti impoziteledatorate" statului american corespunzătoare veniturilor obţinute între1999 şi 2001.

Avocaţiiacuzării au afirmat în cadrul acelui proces că Wesley Snipes, rezident înWindermere (Florida), a câştigat peste 38 de milioane de dolari după 1999 şi căactorul nu a plătit impozitele aferente până în octombrie 2006.

Actorul afost achitat însă de alte acuzaţii, mult mai grave, precum fraudă şi asociereîn vederea comiterii de infracţiuni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...