2017-01-20 11:55

MONDEN


Whitney Houston va fi îngropată în sicriu aurit

 |  12:27
Whitney Houston va fi îngropată în sicriu aurit

Faptul că Whitney era falită, nu i-a împiedicat pe membri familiei să-i pregătească acesteia o înmormântare uimitoare. Funeraliile ce vor avea loc vineri vor fi impresionante, mama divei asigurându-se că fiica ei va fi condusă pe ultimul drum cu cele mai înalte onoruri.

Autorităţile din oraşul natal al cântăreţei, Newark, au pregătit o uriaşă sală de baschet, de circa 20.000 de locuri, pentru ca fanii să-şi ia adio de la Whitney într-o manieră grandioasă. Trupul cântăreţei va fi depus la o casă funerară din Newark, într-un sicriu aurit, identic cu cel în care se odihnesc legendarii James Brown şi Michael Jackson, iar ceremonia religioasă va avea loc în Biserica Baptistă a Speranţei. Mai multe staruri şi-au anunţat prezenţa la înmormântarea ce va fi transmisă în direct de sute de televiziuni din lume.  

Se zvoneşte că era lesbiană

O informaţie şocantă a fost publicată zilele acestea de presa de scandal din SUA. Conform unor surse, Whitney Houston ar fi fost lesbiană, căsătoria cu Bobby Brown fiind de fapt de ochii lumii. Cea cu care interpreta ar fi avut o relaţie amoroasă timp de mai mulţi ani ar fi fost chiar asistenta ei personală, Robin Crawford.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Whitney_ Houston, inmormantare, sicriu_auritComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image