2019-02-24 01:31


WOW: 9 milioane de like-uri pentru gemenii lui BEYONCE

 |  09:24
WOW: 9 milioane de like-uri pentru gemenii lui BEYONCE

In ziua in care Beyonce a postat pe contul sau de Instagram o poza cu burtica si a anuntat ca va avea gemeni, peste 9 milioane din intreaga lume au apreciat mesajul divei. In plus, atat de Instagram, cat si pe Twitter, vestea sarcinii a inregistrat peste un milion de mesaje de felicitare.

In numai o ora de cand a socat pe Instagram cu vestea ca este insarcinata cu gemeni, aproape 3 milioane de fani ai lui Beyonce au apreciat fotografia in care diva isi arata burtica.

"Ne bucurăm să va împărtăşim dragostea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră va creşte cu doi membri şi vă mulţumim pentru toate urările voastre de bine", a scris cantareata la descrierea imaginii, care a strans pana acum peste 9 milioane de like-uri.

Beyonce şi Jay Z mai au împreună o fetiţă în vârstă de cinci ani, Blue Ivy. În anul 2013, vedeta a anunţat că a pierdut o sarcină înainte de venirea pe lume a fetiţei.

“Acum doi ani am fost însărcinată pentru prima dată.  Am ales un nume, mi-am imaginat cum va arăta copilul meu, îmi simţeam instinctele materne. Apoi am zburat la New York pentru control –  şi nu îi mai bătea inima. Cu o săptămână înainte să merg la doctor, totul era bine. Apoi însă, nu i-a mai bătut inima. Am mers la studio şi am scris cel mai trist cântec pe care l-am scris vreodată în viaţa mea, prima piesă de pe albumul meu (Heartbeat). A fost cea mai bună terapie pentru mine deoarece a fost cel mai trist moment din viaţa mea”, a mărturisit Beyonce pentru presă.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

Mai multe imagini:
WOW: 9 milioane de like-uri pentru gemenii lui BEYONCE
zoom

TAGURI: beyonce, sarcina, gemeni, instagram, poza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...