2017-01-16 19:39

MONDEN


Xerox “de România”, calea scurtă spre succes

 |  21:00
Xerox “de România”, calea scurtă spre succes

Atunci când vrei să fii cântăreaţăşi natura nu a fost foarte darnică la acest capitol, iar tu nu vrei sub nici o formă să te zbaţi în mediocritate şi simţi că prinzi aripi atunci când vezi artişti care adună mii de oameni la concertele lor, ce faci? Păi ai putea să-ţi găseşti alt drum în viaţă, că doar nu toţi trebuie să ne câştigăm existenţa cu microfonul, sau îţi găseşti un model şi-l copiezi. Îi iei numele şi îl adaptezi, îl faci “de România”, şi apoi încerci să apari cât mai mult prin ziarele colorate, făcând de toate şi nimic.

Dacă ai părul creţ şi ceva voce cât să te poţi numi “cântăreaţă”, atunci îţi poţi spune, mai sofisticat”, “Beyonce de România”, că doar ştie toată lumea cine este Beyonce şi mai puţini au auzit de Veronika, cu K. De ce să te prezinţi fanilor cu numele din buletin sau măcar cu un pseudonim original atât timp cât există pe lume un artist care a muncit pe brânci pentru succesul pe care îl are şi al cărui nume ţie îţi sună atât de bine, încât îl împrumuţi fără jenă? De ce să insişti cu lecţiile de canto, când te poţi numi “Beyonce” şi ai un loc rezervat în ziare? Ocupanta unui loc de cinste în trupă Wassabi şi talentată, n-ai ce zice, Veronika a găsit un drum şi mai scurt spre tabloide şi a pus “stop, al meu” pe porecla “Beyonce de România”, văzând repeziciunea cu care sunt preluate numele divelor de peste Ocean.

“Rihanna de România”, căci da, există şi o “Rihanna de România”, este o fată al cărei nume începe tot cu R, dar până să gâdile urechea celui care îl aude mai durează, aşa că a împrumutat şi ea un nume celebru. Ruxandra Bar a studiat pianul, baletul, pictura încă de mică, deci esenţăde artist are. Are şi voce, dar nu mai are răbdare până când numele ei va câştiga singur-singurel un loc în atenţia publicului şi îl copiază pe al alteia care face senzaţie în topurile internaţionale.

Unii ar spune că Pamela Anderson nici măcar nu este un model de urmat, doar în măsura în care părul blond şi sânii mari sunt singurele tale scopuri în viaţă. Şi filmele deocheate. Prin România însă există două femei care se bat pentru titlul “Pamela de România”, una cu silicoanele mari, alta cu sâni naturali. Dintre cele două, siliconata Gilda Ghetear putea câştiga premiul întâi, dar nici Simona Traşcă nu se lăsă mai prejos.

Nici n-a ajuns bine vedetă Adelina Pestriţu că s-a şi găsit o aspirantă la titlul de starletă care să-şi spună prin târg “sosia Adelinei Pestriţu”. Cristina Roman o cheamă în buletin şi chiar şi-a operat nasul zilele trecute, ca şi idolul ei. Bruneta n-a mai avut timp să înveţe ABC-ul succesului, să treacă prin aşternutul lui Vârciu, să se certe prin tabloide cu el, să apară la Capatos, la Mădălin Ionescu, la Simona Gherghe sau la OTV şi a intrat direct în pâine, România fiind maxim interesată de toate amănuntele (ne)picante din viaţa “sosiei Adelinei Pestriţu”.

“Noua Nicoleta Luciu” a intrat într-un con de umbră în ultimul timp şi nu este drept. Doar pentru că a născut tripleţi, vechea Nicoleta Luciu să ocupe mereu paginile ziarelor, în detrimentul “noii Nicoleta Luciu”? Cu silicoanele cât pepenii de Dăbuleni, bruneta care, după buletin, se numeşte Adina Barbu sau Ciuciu, că nu este sigur, a făcut de toate să fie vedetă şi tot parcă nu i-a ieşit: a pozat goală, s-a certat cu una sau cu alta prin diverse producţii nocturne, ar fi lăsat un copil în maternitate şi mai apoi a venit la 396 de emisiuni să lămurească acest aspect, şi-a pus pe tavă viaţa intimă şi tot n-a fost destul. Oare ce mai urmează? Poate adopta şi ea trei copii, cine ştie… Poate îi aduce din Africa şi atunci îşi poate spune “noua Andreea Marin” sau “Angelina Jolie de România”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22

Mai multe imagini:
Xerox “de România”, calea scurtă spre succes
zoom
Xerox “de România”, calea scurtă spre succes
zoom
Xerox “de România”, calea scurtă spre succes
zoom

Xerox “de România”, calea scurtă spre succes
zoom

TAGURI: xerox, cale scurta, succesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image