2018-12-19 05:32


Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?

 |  21:00
Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?

Michael Măciucă este ultimul dintre masculii care au intrat în graţiile Oanei Zăvoranu, însă nu a reuşit să reziste prea mult timp în compania frumoasei brunete. Agentul imobiliar, asemeni celorlalţi foşti iubiţi de-ai Queridei, şi-ar dori să intre într-o gaură de şarpe şi să uite că i-a pus Oanei inima pe tavă.

În jumătate de an, patru bărbaţi i-au întors spatele Oanei Zăvoranu, situaţie inexplicabilă având în vedere că este o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, bogată şi cu forme irezistibile. Brokerul Măciucă spune acum că nu mai vrea să aibă de-a face cu Querida şi a declarat unui tabloid central că “nu vrea să mai aibă de-a face cu nebunii”, la scurt timp după ce Oana îl descria drept “un om rasat, civilizat şi fin”. Acesta a apărut acum câteva zile pe un site destinat homosexualilor, însă Zăvoranca a negat vehement că noul ei iubit ar avea altă orientare sexuală. Chiar dacă relaţia lor a rămas una platonică, Oana se declară încântată de noua ei cucerire care a impresionat-o prin romantism şi educaţie aleasă. Acum, bărbatul de 32 de ani a prins tupeu şi o jigneşte, considerând că din cauza ei el este hărţuit de paparazzi. Mai mult de atât, Măciucă declară cu aroganţă că i-a închis telefonul în nas Oanei atunci când aceasta l-a sunat să-i spună că vrea să închirieze un apartament situat în apropiere de Piaţă Charles de Gaulle din Bucureşti.

Pepe, Tudy şi Mirco nu vor să mai audă de ea

“Este instabilă psihic, are probleme. Nu vreau să mai aud de ea şi nu există nici cea mai mică şansă să ne mai împăcăm vreodată. Nu concep aşa ceva! Oana Zăvoranu trece de la o stare la alta. E duplicitară. Am prins-o cu Tudy în maşină. Oricum, m-a înşelat şi cu alţii”, declara Pepe în urmă cu ceva timp despre cea care i-a fost soţie timp de şapte ani. Deşi părea o dragoste desprinsă din poveşti, şi relaţia cu Tudy a rezistat cât un foc de paie. S-a stins rapid, mai ales după ce în presă a apărut un filmuleţ compromiţător în care Tudy se masturba. Bărbatul a fost foarte afectat de expunerea mediatică exagerată şi a păstrat distanţa faţă de Oana. Îndrăgostit lulea, Mirco Maschio şi-a revenit după trei zile de amor ca-n filme şi are numai cuvinte urâte la adresa lui Zăvo. Italianul susţine că nu vrea să mai audă niciodată de ea şi se abţine de la declaraţii, chiar dacă Oana l-a făcut cu ou şi cu oţet din cauză că a negat relaţia cu ea şi a spus în presă că nu îl atrage deloc. “Este un plictisitor şi un ciudat, o papalugă frustrată. Este un singuratic patetic cu puţă mică! Şi, mai mult, el este obsedat de mine”, l-a catalogat Oana pe Mirco, afaceristul plecând în Italia imediat după izbucnirea scandalului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-16

Mai multe imagini:
Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?
zoom
Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?
zoom
Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?
zoom

Zăvo, de ce fug bărbaţii de tine?
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...