2017-01-20 03:45

MONDEN


Zăvo i-a fermecat şi pe Pepe, şi pe Tudy

 |  21:00
Zăvo i-a fermecat şi pe Pepe, şi pe Tudy

Invitată la „Un show păcătos”, vrăjitoarea Vanessa a susţinut că Oana Zăvoranu i-a călcat pragul din dorinţa de a scăpa pentru totdeauna de mama ei, de amantul acesteia, dar şi de unchiul ei. Mai mult, Querida ar fi vrut să-l vrăjească şi pe Tudy pentru a fi al ei şi numai al ei toată viaţa, iar vrăjitoarea a adus şi câteva mesaje scrise de Oana, drept dovadă pentru cele afirmate.

„Am încercat să o scot din întuneric deoarece eu umblu doar cu magie albă şi nu pot face lucruri împotriva voinţei lui Dumnezeu. Ea spunea că matriţa ei este 666 şi că are acest har. Am fost sunată de ea că a văzut o vrăjitoare de magie neagră şi la insistenţele ei, am dus-o acolo. Ce a făcut ea dacă a continuat sau nu, nu ştiu. Ştiu doar că a fost la multe vrăjitoare, la multe şi înainte de mine şi după mine! Aceasta este adevărata Oana Zăvoranu”, a declarat Vanessa în emisiunea lui Capatos, adăugând: „Răutăţile au venit în momentul în care am refuzat să o mai ajut. I-am dat un deget mi-a luat toată mâna. I-am dat dragoste, a vrut apoi să fie vedetă la Hollywood, a vrut-o apoi pe Mărioara moartă, pe amantul mamei mort, unchiul - fratele mamei - mort. Eu nu pot să fac aşa ceva!”. Vanessa a susţinut şi că mariajul cu Pepe a fost posibil tot datorită farmecelor, însă cum acestea ţin doar 7 ani, căsătoria s-a destrămat imediat ce a expirat perioada de valabilitate a descântecelor. „Oricum, susţine Vanessa, nici Pepe, şi nici Tudy nu sunt soarta ei!” Pe de altă parte, prezentă la Cancan TV, Zăvoranca a explicat că a ajuns la vrăjitoare pentru că acestea au căutat-o şi i-au spus că mama ei a blestemat-o să moară şi că dacă nu se lasă pe mâna lor să o „cureţe”, se va alege praful de ea: „Melissa mi-a spus că mi-a făcut vrăji, că i-a mâncat banii mamei mele. A zis că în două săptămâni o să mor, că aşa trebuia să facă la solicitarea Mărioarei. Îmi zicea că eu nu am cu ce să le plătesc, că ea are de toate, bani, maşini... Pot să fac ceva să îmi meargă bine, le-am întrebat. «Nu cred», mi-a spus”.

Au convins-o să dea foc maşinii

Vrăjitoarele susţin că Oana merge de mulţi ani la ele şi că le-a luat pe toate la rând, însă ea neagă acest lucru şi spune că acestea au drogat-o şi din cauza asta i-au luat banii, 450.000 de euro după cum se vehiculează. „De câte ori mă întâlneam cu ele îmi dădeau să beau câte un pahar cu apă. Aveam halucinaţii, totul se întâmpla cu încetinitorul, mi s-a părut şi mie ciudat. Le-am spus că nu mă simt bine. «Bucură-te, licoarea asta este ca un antidot, are efectul citostaticelor pentru cancer». Îmi spuneau că licoarea mă curăţă de tot ce e rău”, a spus Oana la Kanal D. Mai mult de-atât, acestea ar fi convins-o că trebuie să dea foc maşinii pentru că sunt făcute farmece puternice şi va muri în accident dacă nu le ascultă. „Vrei să arzi şi să te faci scrum sau vrei ca fiarele astea (n.r. - maşina) să ardă? Îmi faci un act de mână, că îmi dai maşina, ca să nu mă ia nimeni la întrebări când mă duc pe câmp să îi dau foc”, a povestit Oana.

Despre dragoste, numai de rău

În timp ce Vanessa susţine că Oana a venit cu un mesaj scris la ea în care specifică faptul că vrea ca Tudy să-i fie sclav toată viaţa şi să nu mai iubească nici o femeie în afara ei, Zăvoranu spune exact pe dos, că vrăjitoarele au vrut să-l chinuie pe tânăr: „Tudy era un nenorocit şi trebuie chinuit, îmi ziceau. Spuneau că el este persoana care m-a despărţit de Pepe. Tudy a fost cerut în viaţa mea de mama, ca să mă facă să divorţez. Trebuia să aduc o persoană care să te înnebunească şi să te desparţi de Pepe. «Mai stă cu ţiganul ăla, nu îi despărţi odată?», i-ar fi spus mama”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

Mai multe imagini:
Zăvo i-a fermecat şi pe Pepe, şi pe Tudy
zoom
Zăvo i-a fermecat şi pe Pepe, şi pe Tudy
zoom

TAGURI: oana_zavoranu, tudy, Melissa, Vanessa, vrăjitoare, farmece, pepeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image