2017-01-18 01:37

MONDEN


Zi mare pentru Hotel FM, la Eurovision. Trupa românească va intra, joi seara, în concurs

 |  19:00
Zi mare pentru Hotel FM, la Eurovision. Trupa românească va intra, joi seara, în concurs
Repetiţii, probe de sunet şi de lumini şiemoţii mari. Artiştii de la Hotel FM, trupa care ne reprezintă, anul acesta, laconcursul Eurovision cu piesa „Change”, sunt pe ultima sută de metri cupregătirile pentru cea de-a doua semifinală, când vor evolua pe scena de laDusseldorf. Marţi seara, s-au aflat şi primii zece finalişti, care vor urca pescena germană în seara marii finale din 14 mai.

Ieri,la Dusseldorf Arena au avut loc cele două repetiții pentru spectacolul deastăzi. Evoluțiile artiștilor urmau să fie jurizate, punctele obținutereprezentând 50% din notele care vor decide mâine seară cine se califică înfinala concursului Eurovision. Joi, 12 mai, de la ora 22.00, TVR 1, TVR HD şiTVR Internaţional vor transmite în direct a doua semifinală Eurovision, în careRomânia va fi cea de-a 14 țară care va intra în concurs. Cele 19 ţări care vorevolua joi, în cea de-a doua semifinală, sunt, în ordinea intrării în concurs:Bosnia şi Herţegovina, Austria, Olanda, Belgia, Slovacia, Ucraina, RepublicaMoldova, Suedia, Cipru, Bulgaria, Macedonia, Israel, Slovenia, România,Estonia, Belarus, Letonia, Danemarca şi Irlanda. Acestea vor fi ţările care vorvota pentru România în 12 mai, la care se adaugă şi trei dintre cele cincifinaliste: Italia, Germania şi Franţa.Românii din țară nu vor avea dreptul să voteze trupa Hotel FM, în schimbromânii din celelalte țări care participă în concursul de joi vor putea săvoteze piesa noastră, urmărind transmisiunea postului televiziunii publice dințara în care se află. Liniile de televot vor fi deschise odată cu primul cântecdin concurs şi se vor închide la aproximativ 15 minute după ultima piesă.Ei sunt primii zece finalişti!

Reprezentanţii din Ungaria, Serbia, Rusia, Lituania, Georgia, Azerbaidjan,Grecia, Elveţia, Finlanda şi Islanda au fost selectaţi, în urma semifinalei demarţi, să participe la finala Eurovision 2011, care va avea loc sâmbătă seară,la Düsseldorf.Cele 19 ţări care au evoluat în prima semifinală Eurovision, marţi, la Dusseldorf,au fost, în ordinea intrării în concurs: Polonia, Norvegia, Albania, Armenia,Turcia, Serbia, Rusia, Elveţia, Georgia, Finlanda, Malta, San Marino, Croaţia,Islanda, Ungaria, Portugalia, Lituania, Azerbaidjan şi Grecia. Piesele lor auputut fi votate de telespectatorii din aceste ţări, la care se adaugă şi ceidin Marea Britanie şi Spania, două dintre cele cinci ţări mari calificatedirect în finală. Cei 10 finalişti au fostdesemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate,în egală măsură.

Nina – Caroban (Serbia)

Alexej Vorobjov – Get You (Rusia)

Anna Rossinelli – In Love For A While (Elveţia)

Eldrine – One More Day (Georgia)

Paradise Oskar – Da Da Dam (Finalnda)

Sjonni’s Friends – Coming Home (Islanda)

Kati Wolf – What About My Dreams (Ungaria)

Evelina Sasenko – C’est ma vie (Lituania)

Ell & Nikki – Running Scared (Azerbaijan)

Loucas Yiorkas feat.Sterea Mike – Watch My Dance (Grecia)

Franţa, favorita caselor depariuri

Casele de pariuri cotează Franţa cu cele mai mari şanse de a câştigaediţia din acest an a Eurovisionului. Tânărul tenor Amaury Vassili, în vârstăde 21 de ani, care va reprezenta Franţa la ediţia din acest an, este consideratmarele favorit la casele de pariuri din Marea Britanie. Cele mai importantetrei case care organizează pariuri pentru Eurovision îl plasează în frunte pereprezentantul Franţei, care va interpreta un cântec original în limbacorsicană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-24

Mai multe imagini:
Zi mare pentru Hotel FM, la Eurovision. Trupa românească va intra, joi seara, în concurs
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image