2019-01-21 03:31


ZINA Dumitrescu, la vremea REGRETELOR: Am stat toată viața ca bou-n jug...

 |  21:17
ZINA Dumitrescu, la vremea REGRETELOR: Am stat toată viața ca bou-n jug...

Este una dintre figurile emblematice ale modei româneşti, despre care s-a scris decenii întregi, însã puţini sunt cei care cunosc povestea care se aflã în spatele omului de succes Zina Dumitrescu. Cunoscuta creatoare de modã, pe numele ei real Zenobia Bogoş, se aflã în prezent internatã chiar de cãtre fiul ei, Cãtãlin într-un azil de bãtrâni.

Licenţiatã în Drept dar şi în Teatru, Zina a ales modellingul, pentru ca la doar 30 de ani sã ajungã director al Casei de Modã Venus. Numită și „mama Zina", creatoarea de modă a lansat manechine care au devenit celebre precum Romanița Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Maria Andrei, Dana Androne sau Jeanine. 

            Frumuseţea îi este pusã pe seama bunicii din partea tatãlui, o contesã polonezã pe care a chemat-o tot Zenovia, numele real al creatoarei de modã, cãreia aceasta îi seamãnã foarte bine. Viaţa tumultoasã a purtat-o prin trei cãsnicii, de unde şi unul dintre cele mai mari regrete ale sale, despre care va vorbi astãzi în emisiunea prezentatã de Mirela Vaida la Antena 1:  „Dacă e să regert ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez , la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, mãrturiseşte mama Zina. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-07

TAGURI: zina dumitrescu, regrete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Iul 2018

Ce mai vrea si ciumpalaca asta? A dat vreo data cu sapa ? A frecat cu toate paparudele barurile si chermeze
ANONIM
08 Iul 2018

Puteai sa spui ca o vacă....precum esti...o fostă plasatoare de plăceri umane
ANANIMIS
11 Iul 2018

ce mortzii ma sii mai vrea si matroana aista de bordel?! cate parasute a plasat in linga sa cariera? fara numar banui!!! mars in mortzii ma tii de curva ordinara!!!!!
Random imageUltimele stiri

loading...