2018-12-17 02:51


1-1 în meciul dintre PSD şi PDL

 |  21:00
1-1 în meciul dintre PSD şi PDL

Camera Deputaţilor va avea, din toamnă, doi noi membri. Florin Tătaru, director economic al Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ales în Colegiul 2 Baia Mare, iar în Colegiul 6 Neamţ a reuşit secretarul de stat al MADR Adrian Rădulescu.

Florin Tătaru (PSD) a obţinut 42,67%, urmat de candidaţii PDL - 35,48%, PER - 19,62% şi PRM - 2,23%. Rădulescu (PDL) a câştigat 54,95% din voturi, suclasându-l pe contracandidatul de la PSD, care a luat 45,5%. Liderii PDL consideră rezultatul un succes. „E severa infirmare la urne a iluziei majorităţii USL”, declară europarlamentarul Cristian Preda. „S-a jucat în deplasare”, în colegii PSD, aminteşte şi Ioan Oltean. Ministrul Sebastian Lăzăroiu crede că au fost chiar „cele mai favorabile colegii” pentru USL, în timp ce Elena Udrea se bucură că „teleopoziţia nu reuşeşte să manipuleze”. Şi liderii USL au analizat ieri scorurile, cu râsete şi bună dispoziţie. Au fost prezenţi şeful PSD Maramureş, Mircea Ursache, venit la Bucureşti cu învingătorul Tătaru. „Au fost alegeri cu 4 candidaţi”, explică Ursache bucuria pentru scorul din Baia Mare. „Alianţa şi-a arătat funcţionalitatea”, crede Crin Antonescu, convins că aceasta „e singura alternativă” la actuala Putere. Victor Ponta s-a declarat mulţumit cu voturile din Neamţ, „mai multe decât au mulţi deputaţi” şi anunţă că îi va exclude pe primarii vinovaţi de „trădare”. Pe lângă interzicerea „mitei bugetare”, condiţia pentru o victorie USL în 2012 va fi, după şeful PC, Daniel Constantin, ca „să nu mai organizeze PDL alegerile” – precizând că se referă doar la „o speranţă” în acest sens.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SARAH
04 Sep 2012

Asa si eu pot sa spun despre tine ca esti doar o pagnia pe internet care nu-mi confirma ca ceea ce afirmi tu in prezentarea ta este adevarat Mai ales ca toate serviciile pe care le oferi se pot face online, in afara de curatire energetica.Ca sa nu mai spun de consultatiile online Poate ca aveam de gand sa apelez la serviciile tale si am testat piata.Deci daca ma hotarasc sa-ti devin clienta, nici nu trebuie sa ne vedem fata in fata. Dar eu sa am incredere in tine ca esti adevarata si ca faci ceea ce spui! PS. Lui Argesanu i-am trimis un mesaj privat pe pagnia lui (pt ca nu se poate posta drept la replica) cred ca de vreo luna. Nici acum nu am primit raspuns. Din totala intamplare ti-am vazut recenzia cartii lui nou aparute si mi-am zis, naiva de mine, ca poate o sa ma ajuti tu cu niste raspunsuri. Si cu asta am cam zis ce am avut de zis. M-am lamurit
Random imageUltimele stiri


loading...