2017-01-19 04:19

POLITICA


1 Decembrie. Oprea, chemat să dea explicaţii

 |  19:23
1 Decembrie. Oprea, chemat să dea explicaţii

Incidentul de laceremonia organizată în cinstea zilei naţionale, unde premierul Boc a primitonorurile militare, deşi la eveniment era prezent şi al doilea om în stat,Mircea Geoană, nu a rămas fără ecou. Preşedintele Senatului a precizat căministrul apărării, Gabriel Oprea, va trebui să explice şi să aducă anumiteclarificări în faţa Parlamentului “dacă s-a respectat sau nu legea la ceremoniade 1 Decembrie”. Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, a declarat pentru “Puterea”că va propune conducerii partidului să ceară demisia ministrului apărării, întimp ce Victor Ponta a subliniat că în acest moment “ţara nu are un ministru alApărării”. “Acordareaonorului militar se face potrivit Regulamentului onorurilor şi ceremoniilormilitare în vigoare din martie 2009. Modul de reprezentare şi desemnare ademnitarilor statului cărora li se acordă onorul militar cu prilejulceremoniilor de sărbătorire a Zilei Naţionale a României nu sunt atributulMinisterului Apărării Naţionale", se arată într-un comunicat emis de MApN.În consecinţă, Ministerul aruncă pisica în curtea celor din Ministerul deInterne şi SPP, coorganizatori ai evenimentului. Cutoate acestea, premierul a recunoscut că protocolul a fost stabilit chiar depreşedintele Băsescu înainte de a pleca din ţară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FURDUI
03 Dec 2010

Of mai Mircea, in loc sa te dai la unu care are fu nctie mai mare decat tine , cum ar fi Base, il atac i pe Oprica. Vrei sa dea cu tine de pamant? Rusini ca. Nu ai inteles ca nu a i intrat in cartile prese dintelui. Oprea nu are ni ci o vina ca nimeni nu te mai vrea. Sunt sigur ca la onoruri te-ai gandit s i cand aveai nevoie de o baie in cada lui SOV.
PROMAN
03 Dec 2010

In constitutie, se specif ica faptul ca Presedintel e Senatului preia conduce rea tarii in situatia in care Presedintele este in incapacitate de a o exer cita.In situatia curenta, Presedintele nu a fost i n incapacitate de a o exe rcita, si a delegat aceas ta competenta unui om com petent. De ce si la ce sa dea ministrul Oprea expl icatii?
SILE2
03 Dec 2010

Din pacate pentru el, inc a un sezon ratat de Mirce a Geoana. Daca imi era mi la de el la confruntarea cu Basescu, acum, cand se ia de ministrul Oprea im i pare ca si-a intrat cu adevarat in rolul de pros tanac.
MESTEACANUL
03 Dec 2010

asa ar vrea geoana, dar l ui oprea i se falfaie. di sputa intre geoana si opr ea e penibila. intre geoa na si base ar putea iesi ceva, sa vedem de ce l-a delegat pe boc.
PROMAN
03 Dec 2010

Jenanta prestatia lui Geo ana. Trebuia sa-si inchip uie ca Basescu ii pregate ste o surpriza. Nu Oprea a fost artizanul, asa ca nu are ce explicatii sa-i dea falsului Geoana.
MOS NICOLAE
03 Dec 2010

a spus-o la nervi, ce era sa faca. cum adica sa il cheme geoana pe oprea la explicatii. ce grad are geona?

Adauga un comentariu

Random image