2019-01-22 21:38


1 Decembrie. Oprea, chemat să dea explicaţii

 |  19:23
1 Decembrie. Oprea, chemat să dea explicaţii

Incidentul de laceremonia organizată în cinstea zilei naţionale, unde premierul Boc a primitonorurile militare, deşi la eveniment era prezent şi al doilea om în stat,Mircea Geoană, nu a rămas fără ecou. Preşedintele Senatului a precizat căministrul apărării, Gabriel Oprea, va trebui să explice şi să aducă anumiteclarificări în faţa Parlamentului “dacă s-a respectat sau nu legea la ceremoniade 1 Decembrie”. Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, a declarat pentru “Puterea”că va propune conducerii partidului să ceară demisia ministrului apărării, întimp ce Victor Ponta a subliniat că în acest moment “ţara nu are un ministru alApărării”. “Acordareaonorului militar se face potrivit Regulamentului onorurilor şi ceremoniilormilitare în vigoare din martie 2009. Modul de reprezentare şi desemnare ademnitarilor statului cărora li se acordă onorul militar cu prilejulceremoniilor de sărbătorire a Zilei Naţionale a României nu sunt atributulMinisterului Apărării Naţionale", se arată într-un comunicat emis de MApN.În consecinţă, Ministerul aruncă pisica în curtea celor din Ministerul deInterne şi SPP, coorganizatori ai evenimentului. Cutoate acestea, premierul a recunoscut că protocolul a fost stabilit chiar depreşedintele Băsescu înainte de a pleca din ţară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FURDUI
03 Dec 2010

Of mai Mircea, in loc sa te dai la unu care are functie mai mare decat tine, cum ar fi Base, il ataci pe Oprica. Vrei sa dea cu tine de pamant? Rusinica. Nu ai inteles ca nu ai intrat in cartile presedintelui. Oprea nu are nici o vina ca nimeni nu te mai vrea. Sunt sigur ca la onoruri te-ai gandit si cand aveai nevoie de o baie in cada lui SOV.
PROMAN
03 Dec 2010

In constitutie, se specifica faptul ca Presedintele Senatului preia conducerea tarii in situatia in care Presedintele este in incapacitate de a o exercita.In situatia curenta, Presedintele nu a fost in incapacitate de a o exercita, si a delegat aceasta competenta unui om competent. De ce si la ce sa dea ministrul Oprea explicatii?
SILE2
03 Dec 2010

Din pacate pentru el, inca un sezon ratat de Mircea Geoana. Daca imi era mila de el la confruntarea cu Basescu, acum, cand se ia de ministrul Oprea imi pare ca si-a intrat cu adevarat in rolul de prostanac.
MESTEACANUL
03 Dec 2010

asa ar vrea geoana, dar lui oprea i se falfaie. disputa intre geoana si oprea e penibila. intre geoana si base ar putea iesi ceva, sa vedem de ce l-a delegat pe boc.
PROMAN
03 Dec 2010

Jenanta prestatia lui Geoana. Trebuia sa-si inchipuie ca Basescu ii pregateste o surpriza. Nu Oprea a fost artizanul, asa ca nu are ce explicatii sa-i dea falsului Geoana.
MOS NICOLAE
03 Dec 2010

a spus-o la nervi, ce era sa faca. cum adica sa il cheme geoana pe oprea la explicatii. ce grad are geona?
Random imageUltimele stiri

loading...