2019-05-23 14:11


200 de lei, cotizația pe care o plătesc lunar membrii partidului lui Cioloș

 |  18:45
200 de lei, cotizația pe care o plătesc lunar membrii partidului lui Cioloș

Fostul premier Dacian Cioloş a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al noii formaţiuni politice PLUS.

De fapt, Cioloş a fost singurul candidat, fiind votat de 99,17 la sută dintre cei 1.557 de delegaţi, înregistrându-se doar 7 voturi împotrivă şi 6 abţineri. Înainte de vot, cei prezenţi au avut dificultăţi în a accesa de pe telefoanele mobile platforma pe care urmau să voteze.

Ca un amănunt, fiecare membru PLUS va trebui să achite o cotizaţie lunară de 200 de lei. 

După alegerea structurilor de conducere ale noului partid, PLUS şi USR urmează să decidă, peste o săptămână, dacă merg pe liste comune la alegerile europarlamentare din luna mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-26

TAGURI: ciolos, plus, cotizatia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HUOOOOOOOO!
26 Ian 2019

BUBOSULE, ÎNSEMNATULE, FOST TEHNO-KKT CU MAC! DUCEȚI-VĂ, DE MÂNĂ...TU, TRĂDICEANU, TÂLHĂREL TOADER (alt super-bubos), GRINDEANU -PROSTORICEANU (ăla cu tehnologia 5G), MIHAI TUDOSE (alt moldovean tâmpit, dar viclean...ca și bubosul de la Justiție) CARE A INIȚIAT ÎN PARLAMENTUL RUȘINII, PENSIILE SPECIALE! V-au intrat stelele în carne și ați luat-o razna, chiar dacă sunteți plătiți DUBLU...și din partea SERVICIILOR, și pentru funcția sineCURistă de parlahoț din/în Parlamentul rușinii naționale și internaționale!
ANONIM
26 Ian 2019

Cum puteti zice ca a fost ales , cand bubosule a fost singurul candidat ...chiar ne luati de prosti cu aceasta nulitate național???BLESTEMAT SA FIE CEL CE VA VOTA ACEASTA CARICATURA DE PARTID A FOSTEI SECURITATI....si cei ce vor MASLUI voturi ptr acest BUBOS national
ANONIM
26 Ian 2019

Nici sa mi.o sugă ...nu i.as da 200 de lei la bubosule asta ....care mai face si citea publică....specific securitatii
ANONIM
26 Ian 2019

Nici sa mi.o sugă ...nu i.as da 200 de lei la bubosul asta ....care mai face si chetå publică....specific securitatii...MUIE MULTA BUBOSULE
GEORGE
27 Ian 2019

Javrele PSD-iste, pomanagii de profesie, nici nu concep ca pentru un ideal sa contribui prin bani! Ei sunt obisnuiti sa primeasca orice! De aici agresivitatea unor primitivi!
@ GEORGE
27 Ian 2019

Ptr 200 ron te.as lasa pe tine sa mi.o sugi...dar pe BUBOS nu ...simt ca esti un cizelat de servicii si ai buze catifelate..MUIE MULTA si ALUPIGUS.
@ GEORGE
27 Ian 2019

Ptr 200 ron te.as lasa pe tine sa mi.o sugi...dar pe BUBOS nu ...simt ca esti un cizelat de servicii si ai buze catifelate..MUIE MULTA si ALUPIGUS.
@ ANONIM ANALFABET
27 Ian 2019

Cti candidati a avut mafia psd la sefia partidului bolsevic nenorocit ? Doar puscariasul hot din banii de hrana a copiilor orfani draknea. Democratia si valorile europene promovate de dl.Ciolos au un cost. Mafia psd foloseste bani publici pentru dezmat si deplasari in Maldive, Brazilia si tarile arabe. Analfabeta dancila s-a plimbat la arabi pe comisionul din vanzarea '' Insulei Mari a Brailei''. Este o cotizatie normala pentru aspiratii normale. Tu ramii un gunoi platit de mafia psd din bani publici.
@@GEORGE
27 Ian 2019

Bai jegosule câte clase ai vierme ? Pe '' BUBOSUL'' tuDOREL CU PENSIE DE 30000 LEI PE LUNA NU-L VEZI COPROFAGULE ?????? ACOLO IN PENSIA LUI SUNT SI BANII TAI REBUTULE . PE PUSCARIASUL CARE FACE CONCEDII IN MALDIVE PE BANII TAI NU-L VEZI ? TE BUCURI PENTRU DOI ARGINTI CARE , DE FAPT SUNT TOT DE LA TINE VIERME BOLSEVIC.
HAIROMANIA
31 Ian 2019

FAKE NEWS!!! Autorul nu citeaza nicio sursa de unde a obtinut aceasta informatie! Cotizatia e de 10 lei/ luna ;)
GICU
08 Mar 2019

Minciuna. Cotizatia este 10 lei. Mintiti... #Fake news.
NEW
24 Mar 2019

Notați un alt site că Creator de FAKE NEWS : Puterea. ro
Random imageUltimele stiri


STARBAG