2019-03-26 00:23


UPDATE. 8.000 de oameni la mitingul pro-GUVERN de la Târgovişte

 |  11:33
UPDATE. 8.000 de oameni la mitingul pro-GUVERN de la Târgovişte

Aproximativ 8.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD participă, sâmbătă, la Târgovişte, la un miting organizat de formaţiunea social-democrată din Dâmboviţa, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Participanţii, venţi din mai multe localităţi ale judeţului, îi au printre ei pe aleşii locali şi pe parlamentarii PSD.

UPDATE 12.36 Numărul manifestanţilor s-a mărit considerbil. Peste 8.000 de persoane au participat sâmbătă, la Târgoviște, la mitingul organizat de PSD Dâmbovița pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

Mitingul s-a desfăşurat până la 11.30 în Piaţa Revoluţiei din municipiu, după care participanţii vor pleca în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

Cei prezenţi au fost dotaţi cu pancarte cu mesaje de susţinere, dar şi steaguri tricolore şi cu sigla PSD, precum şi vuvuzele pe care unii dintre ei le-au folosit inclusiv în timpul discursurilor mobilizatoare ale liderilor social-democraţi, informează news.ro. Oamenii scandează "PSD" şi flutură steagurile. Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: "Sunt TSD-ist, nu comunist!", "Votul meu contează", "Ne dorim o românie normală", "Protest elegant.../Preşedinte ezitant".

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara, marţi, referitor la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe care îl va organiza sâmbătă la Târgovişte, că nu a fost nevoie să ceară acceptul conducerii partidului pentru "chestiuni de tipul” acesta deoarece fiecare organizaţie poate decide cum se raportează la un eveniment politic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-25

TAGURI: miting, pro-guvern, targoviste, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NECULAE PETRESCU
25 Feb 2017

Daca tot sunt urmasii PCR-ului, vad ca pastreaza bine traditiile...Asa era si pe timpul lui Ceausescu : Cine nu iesea la difilare, era sters de pe lista celor care urau sa primeasca o prima de 100 de lei
#NECULAI PETRESCU
25 Feb 2017

bai om nebun despre ce vorbesti ?Ce prima ce suta de lei bai lighioana nebuna Invata sa scrii analfabetule bautor de pisat MARS DROGATULE
@#PETRESCUNECULAI
25 Feb 2017

Daca tot esti tu prost dute si fa macar cele 4 clase elementare daca tot esti prost
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...