2017-01-18 01:27

POLITICA


5,2 milioane semnături pentru suspendarea lui Băsescu

 |  15:15
5,2 milioane semnături pentru suspendarea lui Băsescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, că USL îşi propune să strângă pentru suspendarea lui Traian Băsescu  5, 2 milioane de semnături de la oameni. Acesta este numărul aproximativ de voturi pe care Băsescu  le-a obţinut la algerile prezidenţiale din 2009, potrivit lui Ponta.

“Am primit deja un prim proiect al documentului nostru pentru suspendarea preşedintelui. Vom încerca să strângem cel puţin 5,2 milioane de semnături pentru a dovedi un suport popular mult mai important decât şmecheriile şi trădările din Parlament pe care se bazează acum domnul Băsescu', a declarat Ponta. Totodată, acesta a mai spus că acuzaţiile pe care USL i le aduce preşedintelui sunt că se substituie tuturor puterilor statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: suspendare, traian basescu, semnaturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
07 Dec 2011

Mai copilasule, o sa ai m ari surprize cu semnaturi le alea! Daca nu falsific i hartiile, o sa strangi mai nimic! Oamenii vor in treba, daca pleaca Basesc u vor avea salarii si pen sii mai mari? Daca da, de unde bani, cine garantea za si cu ce ?
CALIN
07 Dec 2011

Surpriza ar fi daca nu s- ar strange semnaturile,cu totii ne-am saturat de a ceasta malefica caricatur a de presedinte!(cacofoni a e chiar indicata,avand in vedere numele lui!!!!! )
GEORGE
07 Dec 2011

DE UNDE BANI PENTRU PENSI I SI SALARII?DE LA CATEDR ALA MANTUIRII NEAMULUI,DE LA PENSIILE SECURISTILOR ,DE LA NUTI ....SI DE LA CHINA ! DOBANDA ZERO! CUM AU LUAT ITALIENII,POLONE ZII..NUMAI NOI LUAM CU DO BANDA CA VINE PARANDARAT SPAGA !..SI DIN PARADISUR ILE FISCALE DIN CONTURILE COZILOR DE TOPOR DIN CON DUCEREA TARII ! multumit dumitru iuga?

Adauga un comentariu

Random image