2016-10-26 12:39

POLITICA


5,2 milioane semnături pentru suspendarea lui Băsescu

 |  15:15
5,2 milioane semnături pentru suspendarea lui Băsescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, că USL îşi propune să strângă pentru suspendarea lui Traian Băsescu  5, 2 milioane de semnături de la oameni. Acesta este numărul aproximativ de voturi pe care Băsescu  le-a obţinut la algerile prezidenţiale din 2009, potrivit lui Ponta.

“Am primit deja un prim proiect al documentului nostru pentru suspendarea preşedintelui. Vom încerca să strângem cel puţin 5,2 milioane de semnături pentru a dovedi un suport popular mult mai important decât şmecheriile şi trădările din Parlament pe care se bazează acum domnul Băsescu', a declarat Ponta. Totodată, acesta a mai spus că acuzaţiile pe care USL i le aduce preşedintelui sunt că se substituie tuturor puterilor statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: suspendare, traian basescu, semnaturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
07 Dec 2011

Mai copilasule, o sa ai mari surprize cu semnaturile alea! Daca nu falsifici hartiile, o sa strangi mai nimic! Oamenii vor intreba, daca pleaca Basescu vor avea salarii si pensii mai mari? Daca da, de unde bani, cine garanteaza si cu ce ?
CALIN
07 Dec 2011

Surpriza ar fi daca nu s-ar strange semnaturile,cu totii ne-am saturat de aceasta malefica caricatura de presedinte!(cacofonia e chiar indicata,avand in vedere numele lui!!!!!)
GEORGE
07 Dec 2011

DE UNDE BANI PENTRU PENSII SI SALARII?DE LA CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI,DE LA PENSIILE SECURISTILOR,DE LA NUTI ....SI DE LA CHINA ! DOBANDA ZERO! CUM AU LUAT ITALIENII,POLONEZII..NUMAI NOI LUAM CU DOBANDA CA VINE PARANDARAT SPAGA !..SI DIN PARADISURILE FISCALE DIN CONTURILE COZILOR DE TOPOR DIN CONDUCEREA TARII ! multumit dumitru iuga?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tăriceanu, despre procedura de suspendare a președintelui Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă va demara procedurile de suspendare a lui Klaus... 14 Oct 2016 | (4)
USR. Semnături strânse Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, anunță că USR a strâns pentru alegerile... 17 Oct 2016 | (0)