2018-12-16 06:09


A TREIA OARĂ: Senatorul USR Mihai Goțiu DOARME iar în plen

 |  17:03
A TREIA OARĂ: Senatorul USR Mihai Goțiu DOARME iar în plen

Senatorul USR Mihai Goţiu, vicepreşedinte al camerei superioare a Parlamentului, a comis-o din nou. Acesta a fost surprins a treia oară în timp ce moţăia în loc să fie atent la activitatea din plen.

Mihai Goţiu a fost filmat de unul dintre colegii parlamentari, miercuri, la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în timp ce se strădui din răsputeri să-şi menţină starea de veghe. Pe înregistrare se vede cum senatorul pierde pentru câteva secunde lupta cu somnul.

Senatorul USR a fost aspru criticat după ce a moţăit în timpul dezbaterilor privind bugetul de stat. în februarie. Acesta a declarat că îşi va dona indemnizaţia după gestul din parlament. După câteva zile, a apărut o nouă imagine cu Goţiu care pare că doarme în banca sa din Senat, însă parlamentul a negat acest lucru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-24

GALERIE MEDIA


TAGURI: senator, usr, mihai gotiu, doarme, plen, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
24 Mai 2017

Groh, groh, guit, guit, eu nu dorm, cuget.
ANONIM
24 Mai 2017

DA SALARU ? CAT E SALARU ?
CHIORU
24 Mai 2017

Ce dracu cauta dihania asta puturoasa in parlamentul tarii A ! este din partidul surogat infiintat in birou lakiovesi de ea si de coldea
GOGU
24 Mai 2017

Porcul tot porc ramane si cand se afla pe fotoliile parlamentului Felicitări serviciilor ptr propune si alegere...nu cred ca un om sănătos poate vota un astfel de specimen
LAZY
24 Mai 2017

Astia din USR asa salveaza Romania, impreuna cu tfl-isti cu creiere atrofiate de internet. Ei sunt viitorul luminos al tari.
MHAI
26 Mai 2017

Partea urata nu e cum USR salveaza Romania. Partea urata e ca Romania trebuie salvata!
TACHE
26 Mai 2017

Uniunea Somnorosilor Ramatori.
MARINELU TURMENTAT
28 Iun 2017

Ce răi sunteți ,omul o fi sărac,fără casă fără masă ,fără nimic,D-aia a catindat să facă rost de canapea,masă. ,casă și voi repede pe el???.
UNIUNEA SCUFUNDATI ROMANIA
20 Iul 2017

Asta este adevaratul nume pe care il stie doar plicusor si Soros
Random imageUltimele stiri


loading...