2017-01-19 04:28

POLITICA


A avut America un preşedinte homosexual? Noi dezvăluiri despre secretele întunecate ale lui Nixon

 |  13:42
A avut America un preşedinte homosexual? Noi dezvăluiri despre secretele întunecate ale lui Nixon

O noua carte biografică "Nixon's Darkest Secrets" (“Cele mai întunecate secrete ale lui Nixon”)susţine că preşedintele Richard Nixon a ascuns şi un scandal personal, dincolo de celebra “afacere”  Watergate. Autorul biografiei, Don Fulsom, reporterul acreditat la Washington în timpul mandatului lui Nixon, sugerează că preşedintele SUA ar fi avut o problemă gravă cu băutura, şi-ar fi bătut soţia  şi ar fi avut legături strânse cu mafia, înclusiv cu Carlos Marcello, pe atunci cel mai puternic mafiot din America. Dar cea mai importantă dezvăluire este că Nixon, cunoscut pentru declaraţiile homofobe, ar fi fost de fapt homosexual, srie “Daily Mail”.

Don Fulsom susţine că  Nixon ar fi avut o relaţie cu bunul său prieten şi confident, Charles Rebozo, cunoscut pentru legăturile cu mafia. Rebozo era un om de afaceri "arătos, oacheş, cunoscut pentru relaţiile sale eşuate cu mai multe femei". Pentru a arăta că Nixon nu a fost doar prieten cu Rebozo, Fulsom a consultat documente desecretizate recent şi interviuri cu mai mulţi apropiaţi ai lui Nixon, inclusiv agenţi FBI. Aceştia au declarat că relaţia lui Nixon cu soţia sa era doar "puţin mai mult decât o prefăcătorie".

Potrivit surselor, Richard şi Pat Nixon dormeau în camere separate la Casa Albă, iar la reşedinţa de vacanţă nu dormeau nici măcar în aceeaşi clădire. Cu toate acestea, Rebozo dormea în clădirea vecină. Fulsom scrie chiar că Nixon l-ar fi rugat pe unul dintre consilierii săi militari să-l înveţe cum să îşi sărute soţia în public, pentru a lăsa impresia unui cuplu "convingător". Jurnalistul citează şi un reporter al revistei “Time” care a declaat că, în timpul unei cine la Washington, şi-a scăpat furculiţa pe jos şi, când s-a aplecat, a văzut că Nixon şi Rebozo se ţineau de mână, pe sub masă. Un alt jurnalist relatează un episod în care, fiind ameţit de băutură, Nixon l-a luat pe Rebozo după umeri. "A făcut-o la fel cum un student îşi îmbrăţişează perechea, la bal. Mi-am dat seama că e ceva dubios acolo", a declarat jurnalistul. Nixon şi Rebozo s-au întâlnit pentru prima dată în 1950, când Nixon tocmai câştigase un mandat de senator în California, scrie “Daily Mail”. După întâlnire, Rebozo i-ar fi spus unui prieten că Nixon "nu ştie să vorbească, nu bea, nu fumează, nu e interesat de femei şi nici măcar nu ştie să pescuiască".

Cei doi au fost extrem de secretoşi cu privire la relaţia lor descrisă ca "unul dintre misterele nerezolvate din viaţa lui Nixon" . Rebozo a fost la căpătâiul lui Nixon în timpul ultimelor sale zile din viaţă. Rebozo  a murit în 1998 şi a lăsat peste 10 milioane de dolari muzeului memorial Richard Nixon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: Richard Nixon, homosexual, scandal, Charles Rebozo, mafie, Watergate, SUAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image