2019-01-20 01:29


UPDATE. A început Colegiul Director PDL! Gheorghe Ştefan demisionează din funcţia de vicepreşedinte PDL! Berceanu şi Gheorghe Flutur cer demisia conducerii centrale a partidului!

 |  14:29
UPDATE. A început Colegiul Director PDL! Gheorghe Ştefan demisionează din funcţia de vicepreşedinte PDL! Berceanu şi Gheorghe Flutur cer demisia conducerii centrale a partidului!

UPDATE, ora 19.11 Elena Udrea a demisionat, joi, în cadrul Colegiului Director al PDL, din funcţia de vicepreşedinte al partidului. În urmă cu câteva zile, Udrea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei PDL Bucureşti, în urma eşecului înregistrat la alegerile locale. 

UPDATE, ora 17.55: Senatorul Radu F. Alexandru a declarat că Elena Udrea şi o parte din membrii Biroul Permanent Naţional al PDL şi-au anunţat demisiile din funcţiile deţinute în acest for de conducere al partidului.

Întrebat dacă în şedinţa Colegiul Naţional Director al PDL şi-a dat demisia tot Biroul Permanent, parlamentarul a răspuns: “Este una dintre variante şi membrii BPN, o bună parte dintre cei care au vorbit până acum şi-au anunţat demisia. Nu au luat cuvântul toţi membrii BPN însă o bună parte dintre cei care au intervenit în discuţii şi-au anunţat demisia”. El a confirmat că Elena Udrea se numără printre cei care şi-au anunţat demisia din BPN. În ceea ce priveşte o posibilă dizolvare a BPN, Radu F Alexandru a spus : “Urmează să luăm o decizie. Au fost mai multe propuneri, mai multe variante”.

Fostul secretar general al PDL, Vasile Blaga i-a imputat Elenei Udrea activitatea din ultimii ani la Guvern şi ca preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a PDL. “Ţi-ai pus delfinii în funcţii”, i-a reproşat preşedintele Senatului Elenei Udrea.

UPDATE, ora 17.05: Theodor Paleologu a părăsit joi lucrările Colegiului Naţional Director al Partidului Democrat Liberal care se desfăşoară la Palatul Parlamentului. Întrebat dacă pleacă pentru că s-a supărat, Theodor Paleologu a răspuns: “Nu. Am o treabă. Am un curs”. 

El a precizat că nu a demisionat din PDL. “Sunt unul dintre cei care au avut un rezultat care pe mine nu mă satisface” a adăugat Theodor Paleologu, care a fost candidatul PDL la funcţia de primar al sectorului 1 din Capitală.

UPDATE, ora 16:20: Roberta Anastase a fost atacată dur de vicepreşedintele PDL demisionar Dorin Florea. Acesta i-a oferit preşedintei Camerei Deputaţilor o replică agresivă „Te-am pus la Parlament să numeri bilele!”

Colegiul Naţional Director al Partidului Democrat Liberal s-a întrunit la ora 14 la Palatul Parlamentului, pentru a analiza rezultatele înregistrate la alegerile locale din 10 iunie. Înainte de a intra în sala, Gheorghe Ştefan, primarul de la Piatra-Neamţ a anunţat că va demsiona din funcţia de vicepreşedinte PDL. Apoi, Radu Berceanu şi Gheorghe Flutur au spus jurnaliştilor că vor cere demisia conducerii centrale.

Reamintim că Elena Udrea şi Cristian Poteraş au demisionat din fruntea organizaţiilor pe care le conduceau, PDL Bucureşti şi Bucureşti sector 6.

 Zilele trecute, o serie de lideri democrat-liberali judeţeni au apreciat public că în urma scorului înregistrat se impune demisia conducerii partidului şi organizarea unui congres extraordinar, în vreme ce alţi fruntaşi ai formaţiunii politice consideră că bilanţul trebuie să fie unul raţional şi generator de soluţii reformatoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-19

TAGURI: PDL, colegiu director, Pinalti, Berceanu, demisii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...