2019-02-24 01:10


Actorul Mircea Diaconu, mesaj DUR în Parlamentul European: Votul popular este furat!

 |  17:31
Actorul Mircea Diaconu, mesaj DUR în Parlamentul European: Votul popular este furat!

Europarlamentarul Mircea Diaconu a luat cuvantul în cadrul dezbaterii de la Bruxelles privind situaţia democraţiei şi a justiţiei din România. Actorul a afirmat că în România "votul popular este modificat, furat și aruncat la coș prin alte metode decât cele democratice".

"Ca discuția să fie completă trebuia să aveți aici și un infractor din România, adică eu. Am fost anchetat în timp ce eram senator și Ministrul Culturii. Am fost anchetat timp de doi ani.

La fiecare vizită la procuratură, era anunțată presa. Se încerca distrugerea mea publică. După doi ani, procurorul care mă ancheta mi-a zis: 'domnule Diaconu, nu am găsit niciun prejudiciu, dar vă trimit în judecată'. Cred că a și zâmbit cinic, ca un fel de victorie personală.

M-a trimis în judecată cerând pentru mine doi ani de închisoare cu executare. Am fost achitat după alți doi ani. Nu vreau să vorbesc despre anii mei de chin și de cât am pierdut și de cât am îmbătrânit.

În România este o enormă problemă, dar nu unde o discutați și unde o vedeți unii dintre dumneavoastră, ci în faptul că votul popular este modificat, furat și aruncat la coș prin alte metode decât cele democratice.

Lăsați România să-și găsească calea singură, are toate instituțiile la îndemână! În România este democrație", a afirmat europarlamentarul in dezbaterea din Parlamentul European.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: actor, mircea diaconu, parlamentul european, mesaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Feb 2017

DEMOCRATIA ORIGINALA DIN ROMANIA E DE TIP KOREEAN.........TU NU VEZI BARNA DIN OCHII TAI...DAR TE UITI LA PAIUL ALTORA
ESTI PENIBIL.
02 Feb 2017

Politicianul ( nu actorul ) Diaconu a fost penibil intotdeauna.El insusi in conflict de interese , a aparat hotia prin prezenta regulata in haznaua lui voiculescu puscariasul Despre actorul Diaconu numai de bine.
CETATEANUL TURMENTAT
02 Feb 2017

Asta si-ar da viata pentru VARAN (H3),ca de nu era H3 ramanea doar un infractor , n-ajungea vita niciodata in PE !
CIURIN
03 Feb 2017

Pacat de cariera actorului Mircea Diaconu.
RUşINE POSTACILOR !!!
03 Feb 2017

Să vă fie ruşine tuturor postacilor şi propagandiştilor johannişti care împuţiţi forumurile cu prezenţa voastră.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...