2019-04-19 10:23


Adevăratul motiv pentru ABSENŢA lui Iliescu, Năstase, Geoană şi Ponta de la CONGRES!

 |  14:09
Adevăratul motiv pentru ABSENŢA lui Iliescu, Năstase, Geoană şi Ponta de la CONGRES!

Marian Neacşu, secretar general al PSD, a declarat luni, legat de neinvitarea foştilor preşedinţi PSD la Congresul de sâmbătă, că îşi asumă "scăparea", dar nu s-a dorit ca foştii lideri să fie prezenţi la un eveniment care se anunţa tensionat.

Viorica Dăncilă crede că este o ”scăpare” că de la congresul PSD au lipsit foştii preşedinţi de partid. "Cred că a fost o scăpare, am toată aprecierea pentru foştii preşedinţi ai partidului. A fost o scăpare acest lucru. (...) Nu puteam eu să fac invitaţii", a arătat premierul Viorica Dăncilă.

"Nu şi-a uitat partidul foştii preşedinţi, cum nu îşi uită istoria. Ţinem la istoria noastră şi mai veche şi mai recentă. Să spunem că a fost o scăpare. Mi-o asum. Nu e o scăpare premeditată, aveau mult loc în primul rând, cred că am avut în vedere cum se prefigura era un congres nu prea liniştit. Din fericire nu a fost aşa. Istoria partidului, reprezentată de foştii preşedinţi, să nu fie participativă în partea negativistă. Să spunem aşa. Mi-aş fi dorit ca foştii presedinţi să nu fie implicaţi în acţiunile de frondă pe care unii colegi le-au pregătit pentru congres. Din fericire ele nu s-au mai întâmplat, dar noi nu aveam de unde să ştim treaba asta", a declarat Marian Neacşu, secretar general al PSD, potrivit Mediafax.

De la Congresul PSD de sâmbătă au lipsit foştii preşedinţi ai partidului, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană şi Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: iliescu, nastase, geoana, ponta, congres psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
12 Mar 2018

"...Foştii preşedinţi ai PSD n-au fost invitaţi la congres dintr-o scăpare..."______--------______ adica s-a scapat pe ei, si cu nr. 1 si cu nr. 2!
ANONIM
12 Mar 2018

s au scapat in cap la tine ,agramatule !
LEVST.
13 Mar 2018

eu sunt sigur ca la tine, in bocca raton!
PATEURI
14 Mar 2018

E primul pas spre normalitate , neinvitarea la congresul Psd , a agentilor straini , este un act normal pentru un partid ce mizează pe o doctrina patriotica . Matusa Tamara sau Ilici sunt bunuri alor alte state abandonate pe teritoriul romanesc , un fel de conserve pierdute pe intinerar . Se pot deschide la nevoie dar o sa pita rau de tot si din aceasta cauza este preferata degradarea biologica .
Random imageUltimele stiri


STARBAG