2018-10-22 13:01


Administraţia Prezidenţială şi-a lansat noul site, unde cei interesaţi îi pot adresa mesaje şi întrebări preşedintelui Klaus Iohannis

 |  17:17
Administraţia Prezidenţială şi-a lansat noul site, unde cei interesaţi îi pot adresa mesaje şi întrebări preşedintelui Klaus Iohannis
Florentin Dincă

Administraţia Prezidenţială şi-a lansat marţi un nou site, care dispune de o secţiune inedită, unde toţi doritorii îi pot adresa mesaje şi întrebări preşedintelui Klaus Iohannis, acesta susţinând că “acest site va fi un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră”. Anunţul privind deschiderea noului site a fost făcut pe pagina de Facebook a preşedintelui României.

"Noul site al Administraţiei Prezidenţiale este online. Cu un design modern şi o interfaţă prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am iniţiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparenţă, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administraţie Prezidenţială funcţională şi deschisă către cetăţeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteţi transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!", se arată în mesajul lui Iohannis.

Noul site vine cu o interfaţă total schimbată şi cu noi funcţii. Principala modificare se referă la o secţiune nouă, intitulată "Scrie-i preşedintelui", de unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis. Site-ul conţine şi o secţiune în care sunt grupate "documente programatice", cum ar fi programul prezidenţial al lui Klaus Iohannis, Acordul politic pentru finanţarea Apărării, discursul susţinut în Parlament cu ocazia depunerii jurământului, dar şi ale alocuţiuni importante ale şefului statului, conform Mediafax. Pe de altă parte, a apărut o nouă secţiune, intitulată "Angajamente", unde sunt prezentate detalii despre programul preşedintelui Iohannis pe domeniile politicii externe, apărare, statul de drept, diaspora, sănătate şi educaţie.

În privinţa diasporei, preşedintele notează că angajamentele sale sunt construirea unei relaţii puternice a societăţii româneşti şi a statului cu diaspora. "A trăi şi a munci în străinătate trebuie să devină doar o chestiune de alegere, nu una de constrângere. Acest deziderat va fi îndeplinit atunci când românii din afara graniţelor vor avea opţiunea să se întoarcă în ţară, ştiind că şi acasă munca şi performanţa lor sunt recunoscute şi răsplătite", mai scrie Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-22

TAGURI: administraţie prezidenţială, site, klaus iohannis, mesaje
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HA.HA.HA....
22 Dec 2015

Pen ce? Ca să-i ia mai bine în COLIMATOR pe cei care gândesc, sunt supărați pe infractorii politici?! Bleah...
SOCOTITORUL BUGETULUI
22 Dec 2015

Cind pleaca la pregatire in Florida ? O luna intreaga sau doua ? Afacerile cu casoaia , cind da 300 mii lei bani primariei ? Dar cind ia pensie si pentru mandatele de primar pe viata ? Cind mai mareste de 10 ori salariile celor 900 de parlamentari si senatori din viitorul parlament ? ??? Cind da o Auto Gratiere pentru mafie ?
Random imageUltimele stiri


loading...