2019-04-22 13:21


Adrian Năstase face apel pentru redirecţionarea a 2% din impozit către fundaţia sa

 |  11:00
Adrian Năstase face apel pentru redirecţionarea a 2% din impozit către fundaţia sa

Fostul premier Adrian Năstase face apel pentru redirecţionarea a 2% din impozit către fundaţia sa, despre care afirmă că "functionează exclusiv cu mici sponsorizări private", neprimind "nicio formă de sprijin financiar de la stat".

"Fundaţia Europeană Titulescu nu primeşte nicio formă de sprijin financiar de la stat. Funcţionează exclusiv cu mici sponsorizări private.În anul 2018, toate activităţile la care aţi participat sau despre care aţi citit s-au realizat cu un buget de 50.000 de Euro! Aşa incât revin cu acest "îndemn", scrie el, postând datele fundaţiei.

"Fundaţia Europeană Titulescu este o poartă în timp şi spaţiu, este un loc unde se întâlnesc valorile trecutului cu aspiraţiile viitorului, este locul în care viitorul se configurează şi se hrăneşte din înţelepciunea trecutului. Nici nu ar trebui să fie altfel. Valoarea şi valorile trecutului dau şi vor da substanţă viitorului. Şi acest lucru se intâmplă în realitatea prezentului". afirmă Adrian Năstase în mesajul postat pe pagina fundaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-05

TAGURI: adrian nastase, redirectionare 2%, impozit,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Mar 2019

Adriene, cere băby bani la peremistii din PSD, ăia sunt mari patrioți!
CE TUPEU!!!!
06 Mar 2019

bă mason de gr.33! Ești plin de bani, ce pizda mă-tii ceri ca un milog? Eu ți-aș vira 30 de pumni în plină față GIPSY SPURCAT LA BANI, FURĂCIUNI, PARANDĂRĂTURI, grețos de arogant..... niciodată pedepsit pentru cât rău a făcut Ro.!
Random imageUltimele stiri


STARBAG