2018-11-16 20:11


Adrian Năstase îl CRITICĂ pe Ponta: ”Nu-l mai RECUNOSC. Nu are dreptate”

 |  21:13
Adrian Năstase îl CRITICĂ pe Ponta: ”Nu-l mai RECUNOSC. Nu are dreptate”

Fostul premier Adrian Năstase a spus, luni, la Antena 3, că a ajuns în situația în care nu-l mai recunoaște pe Victor Ponta.

”Din păcate, calitățile lui Victor Ponta au fost depășite de ce a părut a fi defecte. Fără să știe să aștepte, această nerăbdare l-a dus dintr-un loc în altul, l-a făcut să piardă simpatia unor prieteni. Avea calități foarte bune, nu știu dacă va reuși să treacă de lipsa de caracter, pe care unii i-o reproșează.

Adevărul e că nu-l mai recunosc în ultima vreme sau poate că nu l-am cunoscut suficient”, a spus Adrian Năstase, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

În ce privește relația dintre Dragnea și Ponta, Năstase este de părere că cel din urmă nu ar trebuie să-l critice pe șeful PSD.

”El nu are dreptate nici atunci când are dreptate, felul în care prezintă lucrurile acum... Nu cred că are abilitatea morală de a-l critica pe Dragnea, care e o țintă pentru un grup de oameni care-l sprijină pe Iohannis pentru al doilea mandat”, a mai spus Adrian Năstase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: premier, adrian nastase, critici, victor ponta, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Noi 2017

poponarii intre ei....ba Viorele de ce nu asculti pe marea CURVA de la Tartasesti care ti-a impartasit secretul gaozarilor........Bivolaru-guru care linge curu....de aici vine PUPINCURISMUL PIZ-distilor
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
21 Noi 2017

Mă piş pe banii voştri, mitocani De unde aveţi, mă, atîţia bani? Ce aţi muncit? Ce dracu-aţi inventat? Şi cîte Premii Nobel aţi luat? Din muncă şi din cinste nu se poate Să strîngi aşa averi nemăsurate. Un om normal nu face în trei vieţi Comorile pe care voi le-aveţi. Şi-atunci, cum încropiţi grămezi de bani În ţara tot mai plină de sărmani? E clar că din afaceri necurate Pentru că voi furaţi pe deşelate. Furaţi la şase mîini, cum are Budha Nu ştie nici vecinul, şi nici ruda. Ce minte rea aveţi, şi inventivă! Furaţi orice, şi grîul din colivă. Şi zahărul din ceai, chiar şi acidul Din borviz, dacă asta vrea partidul. Partidul... Paravan pentru Mafie... Ce dreaptă? Care stîngă? Bani să fie! Partidele-s o gaşcă interlopă Care-a speriat întreaga Europă. E plină fiecare puşcărie De hoţi ce-au şterpelit o butelie Ori două pîini, un cablu, o carcasă N-aveau ce da copiilor la masă. Iar voi? Întreaga ţară aţi furat-o Pe buze tot cu UE şi cu NATO. Aţi dat "tainul" la toţi veneticii Prostindu-ne cu foc de artificii. Paragina-i regină. Jaf total. Parc-a trecut războiul mondial. Şi ca un animal înfometat Aţi stat la pîndă, aţi adulmecat Şi colţii i-aţi înfipt în beregată Nu aţi avut nici mamă, şi nici tată. Iar prada aţi tîrît-o în bîrlog Făcînd mişcări de şarpe, sau hîrciog. Pămînturi, codrii, şcoli, chiar şi spitale Retrocedări vizibil ilegale Neruşinaţi şi lacomi aţi furat Cu acte false si complici la stat. Invazia lăcustelor e-o glumă Faţă de blestemata voastră ciumă. Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe Doar portofel şi maţe hrăpăreţe. Mă uit la voi cu scîrbă şi sictir Ce tare mirosiţi a cimitir! La cea dintîi revoltă mai nasoală Voi veţi fi primii tăvăliţi prin smoală Scuipaţi în ochi
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
21 Noi 2017

La cea dintîi revoltă mai nasoală Voi veţi fi primii tăvăliţi prin smoală Scuipaţi în ochi, la stîlpul infamiei Şi azvîrliţi în fundul puşcăriei. Aşa că fie-mi, dar, îngăduit Să vă dispreţuiesc la infinit. Nu sînteţi oameni - sînteţi mărunţiş Pe banii voştri şi pe voi : mă piş! 31 decembrie 2013, Bran, Romania
Random imageUltimele stiri


loading...