2019-02-20 05:27


Adrian Năstase, la Moscova, împreună cu Dumitru Prunariu

 |  10:32
Adrian Năstase, la Moscova, împreună cu Dumitru Prunariu

Potrivit presei ruse, fostul premier român, Adrian Năstase, s-a aflat în aceste zile la Moscova, împreună cu o delegație românească de experți și profesori universitari, pentru a participa la conferința „Vecinătate și buna vecinătate în afacerile internaționale. O privire specială în ceea ce privește relațiile româno-ruse”.

Evenimentul a fost organizat în comun de Fundația „Gorchakov” de la Moscova și Fundația Europeană „Nicolae Titulescu” de la București, iar din delegația românească au mai făcut parte fostul ambasador al României la Moscova (2004-2005) și, totodată, primul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, precum și directorul Institutului pentru studii politice de apărare și istorie militară, Mihail Ionescu. De partea rusă, la conferință au participat directorul Fundației pentru diplomație publică „A. M Gorchakov”, Leonid Drachevski, doctorul în științe politice al Institutului Economiei Mondiale și Relațiilor Internaționale „E. M. Primakov”, Nadejda Arbatova şi Oleg Malghinov, fost ambasadorul extraordinar si plenipotențiar al Rusiei în România între 2011 și 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-18

TAGURI: nastase, prunariu, malghinov, moscova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

cine mama dracului e „Gorchakov” ca nu am auzit de asa ceva..toata lumea stie de „Gorbaciov”..si de cand e Nastase-sinucigasul mare prieten cu Dumitru Prunariu Adica la modul ca Dumitru Prunariu a facut ceva memorabil si deci merita respect,dar sa-l pui in aceeasi poza cu Nastase deja incepi sa te scarpini in cap si sa te intrebi Ce are Nastase cu cosmonautii in comun?
RUSINE !
18 Mar 2018

Cat de jos s-a coborat dl Dumitru Prunaru facand parte dintr-o delegatie care are in componentza sa un puscarias care a vandut zacamintele si padurile Romaniei . Trist sa te fotografiezi langa un borfas pesedist ca nastase .
@ CUCUVEAUA....
18 Mar 2018

Macar daca si avea 1% din cultura acestui om...si nici atunci nu ai avea dreptul să vorbești, avortonule
”CULTURă” LA NăSTASE?!
18 Mar 2018

La CE? La FURAT, DEVALIZAT?! Eminescu spunea: ”am văzut multe inteligențe, CARACTERE...RAREORI!” Degeaba ai inteligență, degeaba ”cultură” dacă ești IMORAL și/sau AMORAL....ești o scursură a societății și devii PERICULOS, prin lipsa de repere morale, de limită, de măsură! E un ȚIGAN romanizat cu aere de ”telectual”. PUNCT. P.S. Locul lui e la pușcărie, nu între oameni!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

acest individ MALEFIC (lasam la o parte treaba cu homosexualitatea si faptul ca e santajat de securisti) impreuna cu DANA NASTASE au protejaat toata mafia imobiliara din Bucuresti-Pipera-Ilfov cazuri celebre cu interlopul Gheorghe Constantinescu poreclit "GIGI BOERU"...impreuna cu George Copos s-au improprietarit cu tot felul de spatii comerciale si terenuri in FALS.....cei care vor sa-l investigheze pe NAstase au zeci de motive sa-l trimita in judecata pe cazuri extrem de grave>>>>>>>>a fost si este protejat politic>>>>>>>>>si bineinteles are o gramada de pupincuristi care-l declara "eminenta cenusie"....Pe vremea lui Ceausescu NAstase conducea delegatiile PCR la tavarisciul KIM JoNG IL in KOREEA DE NORD...concluzia ar fi ca e plin de cultura...da,cum sa nu cultura KoMiNTERNISTA de tip koreean,de aia era poreclit "BOMBONEL AROGANTUL"
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

am vazut si cine a fost GORKACHOV..un fost aristocrat ruso-leton care a fost pus sa guverneze tarile ocupate de imperiul tarist...si ca fapt divers tot din grupul asta a fost si VON MENDE care a lucrat pentru SS-ul lui ADOLF HITLER si care a creat organizatia FRATII MusulMANI,adica cei care inclusiv astazi fac atentate peste tot...Se stie foarte clar ca cel putin la inceput SS-ul lui HITLER si cu KGB-ul lui STALIN au fost ca fratii.......uite si un exemplu Von MENDE si Gorkachov...si mai terminati cu NASTASE asta ca ma face sa scuip si sa zic "PIeI SATANA"...nu mi-a placut niciodata porcul asta pervers
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...