2019-03-25 08:29


Adrian Năstase pornește RĂZBOIUL din PSD: ”Nu sunt de acord cu deciziile lui Dragnea”

 |  19:13
Adrian Năstase pornește RĂZBOIUL din PSD: ”Nu sunt de acord cu deciziile lui Dragnea”

Adrian Năstase a analizat prestaţia lui Liviu Dragnea în fruntea social-democraţilor, criticând unele decizii ale acestuia, într-un interviu acordat Antena 3.

Năstase afirmă că se întâlneşte rar cu Dragnea, ultima întâlnire având loc în urmă cu aproximativ trei luni, la Fundaţia Titulescu. Deşi recunoaşte că i se cere uneori sfatul, fostul premier se arată dezamăgit de faptul că deciziile se iau pe alte criterii.

Fostul preşedintele PSD a relatat cum a ajuns Liviu Dragnea în PSD, prin "transfer" de la PD, la sugestia unor lideri precum Miron Mitrea, Radu Mazăre şi Marian Oprişan. În calitatea de preşedinte al CJ Teleorman, Dragnea a fost foarte util PSD, mai spune Năstase. "Acum e preşedintele partidului şi merită tot respectul datorat", afirmă Adrian Năstase.

Dincolo de acest respect, Năstase îl şi critică pe Liviu Dragnea, mai multe pentru lucrurile pe care nu le face decât pentru cele pe care le face. "Nu sunt de acord cu multe dintre deciziile lui", a mărturisit fostul premier. "S-a concentrat foarte mult pe strategia de guvernare. Până la urmă s-a văzut că dupa Vechiul Testament a venit şi Noul Testament, acum vin şi minunile apostolilor", a mai precizat Năstase.

Adrian Năstase a mai criticat concentrarea partidului înspre clasa de mijloc, în condiţiile în care nu clasa de mijloc dă cele mai multe voturi, slaba deschidere spre intelectuali şi lipsa relaţiilor externe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-06

TAGURI: razboi, psd, adrian nastase, dragnea, decizii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MMR WILLIAMS
05 Aug 2017

Oferim împrumuturi atât persoanelor fizice, cât și organizațiilor care au Intenții de renovare a caselor și a instituțiilor și Consolidarea datoriilor. Suntem firma de împrumut internațional și Creditorii care au oferit Împrumuturi către diferite persoane și firme din Europa, Asia și Alte părți ale lumii. Oferim împrumutul nostru în USD ($) și GBP (£) Și orice monedă din Alegerea ta .. LAPO-NIGERIA a fost Acreditate de consiliul împrumutătorului să acorde împrumuturi locale și străine Clienți internaționali .. -------------------------------------------------- ---------------- Creditele disponibile pe care le oferim sunt: * Împrumuturi personale (securizate și negarantate) * Credite pentru afaceri (securizate și nesigure) * Împrumut combinat * Împrumut de consolidare și multe altele, -------------------------------------------------- --------------- Obțineți un împrumut de încredere de la FIRMUL DE FINANȚARE RE-LOAN. ÎMPRUMUT BANI * Disponibil 24 de ore / 7 zile * Împrumutul este oferit individual / corporate în întreaga lume * Nu este nevoie de garanție. * Rata dobânzii la prețuri accesibile. * Programul de rambursare a împrumutului începe la șase luni după. * Rata de rambursare a împrumutului Perioada de șase luni. * Împrumutul se face către solicitant prin transfer bancar (E-Banking) în cadrul Oră scurtă, cont bancar, uniune occidentală sau gram de bani, prin cec. Și suntem siguri că problemele dvs. financiare vor fi rezolvate.Email Lapolendersfirm@gmail.com or WhatsApp +2348119020900
PUSCARIASUL BOMBONEL
05 Aug 2017

PSD=Partidul Spuractilor Destrabalati. Codrin Ștefănescu (PSD) are una dintre cele mai mari averi dintre toți politicienii români, relatează Cancan. Cu toate că în ultima sa declarație de avere figurează ca proprietar al unui apartament și al unei case de vacanță, fostul deputat deține mai multe bunuri atât pe numele lui cât și pe numele fostei iubite, Luiza Tănase. Ştefănescu are proprietăţi care valorează milioane de euro. Luiza Tănase, mama fiicei lui Ștefănescu, a cumpărat, în 2006, un imobil de birouri într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului pe care a dat 360.000 euro. Acest imobil a fost închiriat ca spații de birouri către mai multe companii importante. În 2003, secretarul adjunct al PSD a achiziționat un imobil cu 30.000 dolari, imobil ce găzduiește în prezent o galerie de artă. După patru ani, Ștefănescu a cumpărat și un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Macgheru pentur care a plătit 115.000 euro. De asemenea, Luiza Tănase a cumpărat şi un apartament de pe Splaiul Unirii, iar Ştefănescu a achiziţionat, cu 140.000, un alt apartament de pe Bulevardul Decebal. Luiza Tănase și Codrin Stefanescu mai cumpăraseră un teren de 70.000 de metri pătrați pe Bulevardul Iuliu Maniu, dar și o casă de vacanță, pe malul Lacului Căldărușani, în comuna Grădiștea și un alt apartament pe Bulevardul Libertății. Pentru casa în care locuiește în prezent, Codrin Ștefănescu a achitat 2.890.000 euro. El mai deţine un teren la Mogoşoaia, unul pe Bulevardul Timişoara, din Capitală, pentru care Primăria Bucureşti i-a făcut o ofertă de cinci milioane de euro, dar şi alte proprietăţi cumpărate în zona Barbu Văcărescu-Petricani sau Prelungirea Ghencea de către fosta iubită a politicianului.
ANONIM
06 Aug 2017

PSD=PUSLAMALE STRIGOI si DERBEDEI
NEA FANE
06 Aug 2017

nea Adriene,f.multi romani nu sunt de acord cu deciziile luate de Partidul Suspendatului Dragnea.
TEO.
07 Aug 2017

Amandoi aveti aceiasi conceptie despre despre interesul national, mai presus ati pus interesul personal.
CETATEAN.
07 Aug 2017

Nu va deosebiti cu nimic in gandirea voastra si in general toti politicienii aveti aceiasi meteahna, sa va inbogatiti din averea statului si apoi sa va tradati unii pe altii ca niste sobolani.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...