2018-12-11 02:51


Adrian Năstase ştie cine va fi premier

 |  23:24
Adrian Năstase ştie cine va fi premier

Fostul prim-ministru Adrian Năstase se declară trist pentru PSD pentru faptul că "în urmă cu un an, spera să aibă şi preşedintele şi primul ministru, iar acum nu mai are nici măcar conducerea guvernului".

"În ceea ce priveşte soluţiile imediate, nu are rost să ne gândim la alegeri anticipate parlamentare (inclusiv în varianta simultană cu cele locale). Cel puţin din motive tehnice. De aceea, o soluţie probabilă pentru formarea unui nou guvern, în condiţiile în care Liviu Dragnea nu a făcut o propunere de candidat de premier în numele unei coaliţii majoritare, este repetarea modelului din 1991 - guvernul Stolojan (din care am făcut parte, alături de Mircea Ionescu Quintus), într-o formulă de mare coaliţie condusă de un tehnocrat, guvern care avea ca mandat organizarea alegerilor parlamentare din 1992 (iniţial gândite a avea loc în 6 luni; până la urmă organizate după un an).

Posibil ca Dacian Cioloş să fie propus pentru prima echipă; dacă nu va fi votat se va căuta un alt candidat cu acelaşi profil. Trist pentru PSD este faptul că, în urmă cu un an, spera să aibă şi preşedintele şi primul ministru, iar acum nu mai are nici măcar conducerea guvernului. Probabil că există însă o strategie pentru câştigarea alegerilor din 2016", a scris fostul lider al PSD, Adrian Năstase, vineri, pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: premier, nastase, ciolos, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
07 Noi 2015

NASTASE....CAND INCEP AUDIERILE DE LA EADS-MICROSOFT CE AI SA FACI...TE IMPUSTI IARASI???...PROBABIL CA TE PASTE O CONDAMNARE DINAIA SERIOASA...CU DOUA CIFRE...CA AI FOST CAPO DE LA FAMIGLIA...AI BAGAT IN KAKAT TOT FELUL DE FIRME GRELE CU SPAGILE TALE....IAR ROMANIA S-A SCUFUNDAT IN FALIMENTE SI DATORII FACUTE DE CAMARILA TA DE MAFIOTI>>>>COCOS-PETRACHE-BITTNER-OPREA-PONTA SUNT TOTI OAMENII TAI....CE AR FI SA TE PREOCUPE DOSARUL TAU DE SPALARE DE BANI DE LA D-N-A.....MEGA-DOSARUL E-A-D-S SI MICROSOFT....DOUA PIETRE DE MOARA DE GATUL TAU
MDA...
07 Noi 2015

Când îi văd moaca-i odioasă, privind pe sub sprâncene...ca și boul ăl bătrân condamnat la CEDO...având curaj să mai scoată scăfârlia la orizont...mi se face scârbă! El și cu flocosul ăla de Ev Mediu, zis pe deasupra și Țiriac, cică oameni ”de treabă” care împușcau degrabă, chemând la măcel anual, alte jivine setoase de sânge, împușcau fără de milă porci mistreți, urși, căprioare....când de fapt trebuiau să se împuște între ei, cam cu îl împușcară ”din greșeală” într-un coi, pe alt odios psd-st, ca să nu mai prolifereze mizerii genetice, nu numai politice...și când? Într-o zi, imediată după Crăciun...fain tare, cam în zile sfinte, de-l mătrășiră EI, pe cizmarul analfabet și psihopat....denegerat, ca și rahații vajnici de după el!
WERNNEER
09 Noi 2015

poponel,gauzel.Aveti dreptate fratilor.cavalerul de kurlandia trebuie aruncat in arena cu doi ursi grizli dresati si putin flamanzi.
Random imageUltimele stiri


loading...