2018-12-19 09:39


Adrian Năstase întinde o mână către UDMR

 |  18:57
Adrian Năstase întinde o mână către UDMR

Adrian Năstase susţine că viitorul guvern al USL, condus de Victor Ponta, ar trebui să-l păstreze pe Kelemen Hunor la Cultură.

UDMR primeşte un semn de bunăvoinţă de la PSD, prin vocea preşedintelui Consiliului Naţional, Adrian Năstase. Acesta a declarat marţi seara că actualul ministru al culturii, Kelemen Hunor, ar putea fi păstrat în viitorul guvern al USL. Opinia lui Năstase vine ca urmare a unei întrebări legate de persoanele de Guvernul actual faţă de care fostul premier are o părere bună. Năstase a mai nominalizat-o şi pe Anca Boagiu, ministrul transporturilor. „Mi se pare, dincolo de unele declaraţii care m-au deranjat profund, un om serios care ar putea să lucreze pe o anumită zonă”, a mai spus Năstase despre Boagiu. Liderul pesedist a adăugat că decizia privind componenţa viitorului Cabinet va fi luată de Victor Ponta.

Adrian Năstase îi invită pe actualii guvernanţi la dialog, spunând că nu ne mai aflăm în perioada anilor ’90, când FSN nu putea să discute cu PNŢCD. „Nu poţi să rezolvi problemele din ţară dând cu zarul sau făcând o anumită preferinţă pentru cineva. (...) Guvernul României, indiferent cum se numeşte el, trebuie să discute cu Opoziţia din România într-un moment care este critic, eu aşa consider, aşa am învăţat politică”, a conchis Năstase.

Întrebat despre o posibilă colaborare Traian Băsescu şi Victor Ponta, fostul premier a spus că acest fapt depinde doar de înţelepciunea celor doi. Năstase estimează că din toamnă Guvernul ar putea rămâne fără majoritate în Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...