2016-10-23 13:02

POLITICA


Adrian Năstase: “O întâlnire cu istoria”

 |  19:28
Adrian Năstase: “O întâlnire cu istoria”

„Cei mai mulţi dintre invitaţi, dar şi parlamentarii au fost marcaţi, nu ştiu dacă neapărat de discurs, discursul a fost foarte bun, fără îndoială, dar prezenţa ca atare a Regelui Mihai a impresionat. Faptul că cineva la vârsta de 90 de ani vine să spună câteva cuvinte după 60 şi ceva de ani, vine în Parlament pentru a-i saluta pe cei pe care îi consideră, până la urmă, cei mai apropiaţi din lume, vorbindu-le şi despre trecut, dar, foarte interesant, şi despre viitor, despre ce este nevoie, despre ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani şi ce ar trebui să se mai întâmple în viitor este impresionant“, a afirmat ieri vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Adrian Năstase. El a adăugat că evenimentul de marţi din Parlament a fost „o întâlnire cu istoria“. „Nu a fost o acţiune legată de monarhie, poate unii aşa au interpretat-o, a fost un omagiu pentru o mare personalitate, a fost suveran al României, a fost şef de stat şi a primit onorurile cuvenite. Cred că pentru toţi parlamentarii a fost o lecţie de patriotism“, a spus deputatul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Regele Mihai, parlamentari, Adrian NastaseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISTI RAZNATOVICI
26 Oct 2011

Si ptr tine, mai Adriane- a fost o lectie de patriotism, ptr voi urmasi de drept si de fapt...al tortionarilor NKVD-isti, cei care ati omorat valorile nationale in puscarii..? Cred ca stramosii vostri de cripto comunisti...si-n mormant regreta ca le-a scapat acest rege impaiat, [printre degete si nu s-au desfatat cu placerea executiei lui, gest binecunoscut si practicat de la Romanovi...in coace... jalnica priveliste, jalnica alinata...jalnic popor care a avut incredere in voi.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Patronul RoStar, supranumit și "regele biscuiților", ridicat de DIICOT Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit și "regele biscuiților" din România, a fost... 12 Oct 2016 | (0)
A murit monarhul cu cea mai lungă domnie din lume Regele Thailandei, Bhumibol Adulyadej, a murit astăzi, la vârsta de 88 de ani. Era moharhul care... 13 Oct 2016 | (0)