2017-01-23 18:57


Adrian Năstase o vrea înapoi pe Aura Vasile

 |  17:19
Adrian Năstase o vrea înapoi pe Aura Vasile

Preşedintele Consiliului Naţional PSD, Adrian Năstase, speră ca Aura Vasile să se răzgândească şi ia hotărârea de a nu pleca din PSD.

”Nu mă aşteptam şi sper ca această decizie să nu fie pusă în aplicare. Sper ca în final hotărârea pe care o va lua să fie aceea de a reveni asupra acestei decizii” a declarat  Năstase. Totodată, acesta a ţinut să completeze că nu crede că plecarea este cauzată de neînţelegeri din PSD Bucureşti, unde Aura Vasile deţinea funcţia de secretar executiv. Pe de altă parte, Roberta Anastase  a ţinut să o felictie pentru decizia luată, urându-i succes în cariera politică.

Aura Vasile, deputat PSD, şi-a înaintat luni  demisia din partid, declarându-se membru UNPR, formaţiune condusă de foşti membri PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Aura Vasile, demisie PSD, UNPR, Adrian_NăstaseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COLCEAG
20 Dec 2011

Rezolvati problemele din org.PSD Bucuresti urgent.
COLONELU
20 Dec 2011

Daca Aura Vasile nu pleaca din PSD,atunci trebuie sanctionata pentru declaratiile facute.Vor mai crea asemenea ,,evenimente" si alti vanghelioti,pe rand.Strategia lui Vanghele este sa creeze imaginea unui partid condus gresit si sa dea impresia ca in spatele lui stau -fideli si disciplinati-o multime de membri PSD.
ANNA
20 Dec 2011

Psd Bucuresti este condus gresit de Ponta.Urmarea ;nu ne vom prezenta la vot.Nu dorim sa inlocuim niste parveniti cu alti parveniti.Pe noi,cei cu votul,nu ne consulta niciodata nimeni.Deci....
Random image