2016-12-09 13:40

POLITICA


Adrian Năstase renunţă la vicepreşedinţia Camerei Deputaţilor

 |  18:03
Adrian Năstase renunţă la vicepreşedinţia Camerei Deputaţilor

Adrian Năstase nu va mai candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat liderul grupului deputaţilor din PSD, Mircea Duşa. „În urmă cu câteva momente Adrian Năstase m-a anunţat că nu doreşte să mai candideze la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în contextul situaţiei în care se află şi din respect pentru grup şi colegi”, a declarat Duşa, potrivit Agerpres. Duşa a precizat că hotărârea lui Năstase a fost luată în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care l-a condamnat luni la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”. „Este surprinzătoare această decizie şi este o pierdere, pentru că este unul dintre parlamentarii cu cea mai mare experienţă şi cu foarte multe acţiuni parlamentare de succes”, a mai afirmat liderul deputaţilor PSD. Sesiunea plenară a Camerei Deputaţilor începe miercuri, 1 februarie, când membrii camerei inferioare a Parlamentului îşi vor alege noii membri ai Biroului Permanent, precum structurile de conducere formate din preşedinte, vicepreşedinţi, secretari şi chestori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Adrian Nastase vicepresedinte, Camera Deputatilor Nastase, sesiune Camera Deputatilor, condamnare Adrian NastaseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ponta dezvăluie de ce îi ajută pe cei de la PRU Candidatul PSD pentru Camera Deputaților, fostul prim-ministru Victor Ponta, a declarat marți... 06 Dec 2016 | (2)
Cererea DNA în cazul lui Eugen Bejinariu a ajuns la Camera Deputaţilor Cererea DNA privind încuviinţarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu a ajuns la... 22 Noi 2016 | (2)