2018-10-19 01:32


Aflăm candidații PNL în București în februarie. Conducerea filialei din Capitală are un plan de reformă internă

 |  20:24
Aflăm candidații PNL în București în februarie. Conducerea filialei din Capitală are un plan de reformă internă

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a declarat luni că în conducerea filialei s-a decis ca toți liberalii care intenționează să candideze la primăriile din Capitală trebuie să elaboreze „de urgență planuri de creștere a notorietății și a încrederii” pe care să le aplice în sectoare, „sub supravegherea și responsabilitatea copreședinților PNL de sector”. El consideră că o astfel de măsură „urmărește să dea mai multă vigoare, viteză și substanță precampaniilor deja lansate de membrii PNL care intenționează să candideze la funcția de primar de sector”.

În plus, liderul liberal a mai precizat că membrii filialei din Capitală a partidului care vor să candideze pot să își anunțe dorința până la 1 februarie.

O altă decizie luată luni le atrage atenția liberalilor din PNL București care au fost aleși sau numiți în funcții publice în administrația locală, în servicii deconcentrate sau în funcții din companii comerciale că trebuie să respecte legea cu strictețe în posturile în care se află și să nu se abată de la principiile de integritate. Respectarea acestei hotărâri va fi supravegheată de șefii organizațiilor de sector. Aceștia au obligația să semnaleze orice derapaj de la principiile stabilite.

O a treia decizie stabilește punerea în practică a unui plan complex de reformă a filialei PNL din București dincolo de alegerile locale. Acest plan este structurat pe mai multe capitole, respectiv unul politic privind reluarea unui dialog intens cu cetățenii și unul referitor la comunicare, context în care vor fi lansate mai multe programe de dialoguri civice cu cetățenii din sector, dialoguri informale cu presa și cu privire la atragerea de noi membri PNL.

„Toți liderii PNL de la nivel local (...) și candidați în alegerile locale vor respecta criteriile de integritate și de carieră adoptate de PNL. Cei care nu vor îndeplini aceste criterii vor fi înlocuiți”, a spus liderul liberal. Potrivit lui Predoiu, PNL are suficiente forțe să genereze un candidat propriu pentru Capitală. El a anunțat că în februarie vor fi desemnați toți candidații la locale în București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

TAGURI: candidati pnl, bucuresti, capitala, reforma interna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...