2018-07-18 23:30


Al Qaeda rămâne o ameninţare

 |  13:56
Al Qaeda rămâne o ameninţare

Secretarul de stat american Hillary Clinton susţine că Al Qaeda reprezintă în continuare o ameninţare şi este mai răspândită din punct de vedere geografic. Declaraţia a fost facută astăzi în deschiderea unei conferinţe internaţionale privind securitatea la Istanbul, relatează canalul internaţional de televiziune France24.

''Nucleul Al Qaeda care a întreprins atacurile din 11 septembrie 2001 este probabil pe cale de a fi învins, dar ameninţarea s-a extins, devenind mai răspândită din punct de vedere geografic'', a declarat Hillary Clinton la această reuniune la care sunt reprezentate treizeci de ţări.

''Ne menţinem în continuare dreptul de a utiliza forţa împotriva grupărilor precum Al Qaeda care ne-au atacat şi continuă să ne ameninţe cu atacuri iminente'', a afirmat  Hillary Clinton.

''Procedând astfel, a subliniat secretarul american de stat, vom respecta toate legile avute la dispoziţie, inclusiv legile privind războiul, şi vom desfăşura mijloace excepţionale pentru a garanta precizia operaţiunilor şi a preveni pierderile în rândul oamenilor nevinovaţi''.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-29

TAGURI: al quaeda, sua, hillary clinton

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova