2018-12-15 13:30


Alcoolul, noua religie a femeilor britanice

 |  16:19

Weekendul este cel mai aşteptat moment al săptămânii pentru tinerii din toată lumea. Pentru femeile din Marea Britanie, cele două zile libere de la sfârşitul săptămânii diferă însă radical de zilele de lucru.

Noua pasiune care uneşte generaţia tânără britanică poartă un nume care le face pe tinerele femei serioase din timpul săptămânii să devină de nerecunoscut: alcoolul. Potrivit unor studii recente, excesul de alcool a costat autorităţile circa 7,3 milioane de lire sterline din cauza comportamentului antisocial şi a infracţiunilor, în timp ce o femeie din cinci consumă cantităţi de alcool periculoase pentru sănătate, susţine „Daily Mail”.

În cadrul unui reportaj realizat pe străzile din Cardiff, Ţara Galilor, atmosfera depravării este surprinsă în direct de un reporter al publicaţiei britanice. Aici, asistentele medicale, profesoarele, economistele, adolescente şi mame deopotrivă se amestecă într-un peisaj pe care cu greu şi-l poate imagina cineva că este o obişnuinţă a zilelor noastre într-o ţară din vestul Europei. Îmbrăcate în fuste scurte şi mulate, femeile beau bere, cocktailuri sau băuturi spirtoase până devin inconştiente, se sărută cu bărbaţi necunoscuţi şi urinează în mijlocul străzii. „Mă simt bine făcând asta. Totul este un gunoi, aşa că prefer să mă fac praf. Totul este atât de plictisitor, aşa că beau ca să râd şi ca să vorbesc cu oamenii”, povesteşte Jessica.

Trezite din beţie, a doua zi unele tinere regretă acţiunile din seara precedentă. Se simt ruşinate şi se pregătesc de o nouă săpătmână de muncă, însă rutina şi stresul acumulate sunt suficiente ca în weekendul următor să o ia de la capăt şi să se cufunde în mrejele alcoolului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...