2019-03-24 23:40


ALDE, apel la Dacian Cioloş să vină în faţa Parlamentului

 |  07:31
ALDE, apel la Dacian Cioloş să vină în faţa Parlamentului

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a lansat un apel la adresa premierului Dacian Cioloş să vină în faţa Parlamentului ca să facă o evaluare a programului de guvernare.

"Facem astăzi un apel public către premierul Cioloș, o să facem un demers și în Parlament în prima săptămână a sesiunii parlamentare, ca premierul să vină în fața Parlamentului, să facă, mai ales că au trecut șase luni din 2016, să facă o evaluare a programului de guvernare, a măsurilor pe care le-a propus în decembrie, dacă ele au fost îndeplinite, dacă nu au fost îndeplinite, ce s-a întâmplat cu execuția bugetară în primele 6 luni, de ce avem încasări mai mici la bugetul de stat în această perioadă, care este efectul acestor măsuri pe care le-au aplicat. (...) În 6, 7 luni am constatat că acest Guvern a venit și a propus foarte multe strategii — Strategia Națională Anticorupție, Strategia Națională de Dezvoltare Economică, acolo eu nu am văzut niciun fel de măsură, este doar o chestiune de formă, nu există nici măcar o măsură pe care să o propună această strategie. (...) Avem un Guvern care propune foarte multe strategii, dar când ajungem la măsuri ce constatăm? Zero kilometri de autostradă contractați și inaugurați în 2016. Zero măsuri pentru stimularea încadrării tinerilor în muncă. Zero măsuri pentru reformarea sistemului de pensii", a afirmat Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

Călin Popescu-Tăriceanu, copreședinte ALDE, a precizat, la rândul său, că Guvernul ar trebui să prezinte un bilanț.

"Este cazul ca actualul Guvern — și noi o să cerem acest lucru — să prezinte un bilanț al politicilor economice și al rezultatelor, al performanței pe care le-a avut pe primul semestru", a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-27

TAGURI: alde, apel, dacian ciolos, vine, fata, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Iul 2016

Bai susai sau palamida ESTI O SIMPLA BURUIANA IN POLITICA ROMANEASCA ai fost in atatea functii PUBLICE importante si ai facut exact un KKT cat tine de mare. ESTI O NULITATE UMANA.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...