2018-12-19 18:35


ALDE cere demisia unui ministru din Guvernul Cioloș

 |  16:27
ALDE cere demisia unui ministru din Guvernul Cioloș

ALDE se opune decizie de a nu se mai intona imnul de stat al României la competitiile sportive interne si solicita demisia de onoare a ministrului Elisabeta Lipă.

"ALDE protesteaza vehement impotriva ideii antinationale de a nu se mai intona imnul de stat al Romaniei la competitiile sportive interne. (...) Consideram ca lipsa de respect pentru simbolurile pe care altadata cvintupla campioana olimpica le aprecia la adevarata lor valoare ar trebui sa duca la o demisie de onoare a ministrului Elisabeta Lipa.In cazul in care onoarea si asumarea unei greseli impardonabile nu sunt valori pe care doamna Lipa le considera demne pentru un performer al sportului romanesc, ii solicitam premierului Dacian Cioloș ca, in interesul sportului romanesc si pentru a repara macar putin din aceasta uriasa batjocura la adresa sportului romanesc, sa o demita pe doamna Lipa", se arata intr-un comunicat de presa al ALDE, citat de Ziare.com.

PUBLICITATE  

Potrivit sursei citate, in alte tari cu traditie in sport imnul de stat se intoneaza uneori si la competitiile juniorilor mici, fiind considerat "o mandrie si un simbol national". a anuntat vineri secretarul general al partidului, Cristian Cosmin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: alde, guvern ciolos, ministru, elisabeta lipa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MTS
11 Feb 2016

In ultimii 4 ani, adica un intreg ciclu olimpic, sportul a avut parte numai de neaveniti in functiile de conducere: 1. Tocala Carmen, incompetenta, rea, imbarligatoare, ipocrita si mai ales mincinoasa. Cat a jucat baschet, colegele de echipa ii spuneau “shulfa”, ca umbla numai cu shulfarii, cu imbarligari si turnatorii. Conduce sportul din 2012, timp in care a distrus si umilit toate federatiile. A crescut nivelul de birocratie, nerezolvand nicio cerere, nici macar o adeverinta de serviciu, decat dupa saptamani si luni de zile. A promis inca din toamna lui 2012 ca va scoate noua lege a sportului si suntem deja in …2016. Va intra in istorie ca o “Ana Pauker” a sportului romanesc, care a umilit si si-a batut joc de toate federatiile, punand acest domeniu pe butuci. Lui Tocala Carmen i se datoreaza in totalitate aceste slabe performante sportive dar si slabele calificari pt Jocurile Olimpice 2016, deoarece ea conduce in realitate sportul romanesc de 4 ani, exact de la inceputul ciclului olimpic 2012-2016. 2. Nicu Banicioiu, un politruc ieftin care a fost la minister doar pe post de fotomodel, ocupandu-se doar cu facutul pozelor si datul de interviuri. Banicioiu, total incapabil sa conduca acest minister, si-a delegat toate competentele lui Tocala Carmen care a facut ce a stiut ea cel mai bine: a distrus sportul definitiv, neavand absolut nicio viziune ,despre nimic. 3. Gabi Szabo, o persoana plina de rautati si polite de platit, o pamblicara ingamfata fara nicio expertiza pt functia de ministru. Ce a facut Szabo de cum a fost pusa in functie? Si-a delegat si ea toate competentele tot lui Tocala Carmen care, mai apoi, a sapat-o pe Szabo cat de mult a putut, peste tot. Deci, in realitate, Tocala este singura care a condus sportul in ultimii 4 ani, aducandu-l la nivelul asta foarte jos pe care-l vedem si simtim astazi. Un alt aspect deloc de neglijat este si faptul ca sefii de federatii stateau cu zilele la usa lui Szabo iar cand ii primea statea de
MTS - TOCALA CARMEN
11 Feb 2016

In ultimii 4 ani, adica un intreg ciclu olimpic, sportul a avut parte numai de neaveniti in functiile de conducere: 1. Tocala Carmen, incompetenta, rea, imbarligatoare, ipocrita si mai ales mincinoasa. Cat a jucat baschet, colegele de echipa ii spuneau “shulfa”, ca umbla numai cu shulfarii, cu imbarligari si turnatorii. Conduce sportul din 2012, timp in care a distrus si umilit toate federatiile. A crescut nivelul de birocratie, nerezolvand nicio cerere, nici macar o adeverinta de serviciu, decat dupa saptamani si luni de zile. A promis inca din toamna lui 2012 ca va scoate noua lege a sportului si suntem deja in …2016. Va intra in istorie ca o “Ana Pauker” a sportului romanesc, care a umilit si si-a batut joc de toate federatiile, punand acest domeniu pe butuci. Lui Tocala Carmen i se datoreaza in totalitate aceste slabe performante sportive dar si slabele calificari pt Jocurile Olimpice 2016, deoarece ea conduce in realitate sportul romanesc de 4 ani, exact de la inceputul ciclului olimpic 2012-2016.
MTS - NICU BANICIOIU
11 Feb 2016

Nicu Banicioiu, un politruc ieftin care a fost la minister doar pe post de fotomodel, ocupandu-se doar cu facutul pozelor si datul de interviuri. Banicioiu, total incapabil sa conduca acest minister, si-a delegat toate competentele lui Tocala Carmen care a facut ce a stiut ea cel mai bine: a distrus sportul definitiv, neavand absolut nicio viziune ,despre nimic.
MTS - GABI SZABO
11 Feb 2016

Gabi Szabo, o persoana plina de rautati si polite de platit, o pamblicara ingamfata fara nicio expertiza pt functia de ministru. Ce a facut Szabo de cum a fost pusa in functie? Si-a delegat si ea toate competentele tot lui Tocala Carmen care, mai apoi, a sapat-o pe Szabo cat de mult a putut, peste tot. Deci, in realitate, Tocala este singura care a condus sportul in ultimii 4 ani, aducandu-l la nivelul asta foarte jos pe care-l vedem si simtim astazi. Un alt aspect deloc de neglijat este si faptul ca sefii de federatii stateau cu zilele la usa lui Szabo iar cand ii primea statea de vorba cu ei doar 5 minute, si alea in timp ce manca sau se uita la TV, dupa care-i trimitea la Tocala, care la randul ei ii trimitea bineinteles …la dracu’. Asta dupa ce se umileau asteptand si pe la usa ei zile intregi.
MTS - ELISABETA LIPA
11 Feb 2016

Uta Lipa, este suma tuturor incompetentilor de mai sus. Este rea, infatuata, ingamfata, razbunatoare, mahalagioaica si, mai ales, fara nicio expertiza si performanta in administratia publica, fara nicio expertiza si performanta in organizarea sportiva, avand un caracter ZERO BARAT. O parvenita care a trecut cu foarte greu pana si liceul , tot ca gasca prin apa. O habarnista in organizarea sportului la nivel national si international, care-si da cu parerea despre tot si toate, ea pricepandu-se in realitate doar la doua lucruri: mahalagismul si datul la vasle. Ati auzit de aceasta Lipa ca fiind macar vreo buna antrenoare la canotaj? Nu, pt ca expertiza ei incepe si se termina in barca, strict ca sportiv. Nu a fost capabila sa fie nici macar antrenoare de canotaj, la vreun club, si nu a fost capabila sa conduca nici macar federatia de canotaj, aducand-o in situatia sa aiba cele mai proaste performante din istoria canotajului romanesc. In afara vaslitului, Lipa nu are nicio alta realizare. Daca nici macar in domeniul ei nu a putut sa faca performanta decat strict ca sportiv in barca, fiind ZERO BARAT ca antrenor si ZERO BARAT ca presedinte de federatie, cum dracu’ sa poata conduce un minister?!?!. Cred ca deja o respectam suficient de mult platindu-i de la noi toti o renta viagera de peste 10.000 lei/luna pt rezultatele sportive dar, cu asta basta. E suficient. Ati vazut cu ce tupeu de taraba in piata, ne da lectii de moralitate si ne spune ca statul nu mai are bani sa sustina sportul si federatiile?! Dar pt tine madam Lipa, are statul bani destui ? Dar pt tine are statul bani suficienti cat sa-ti dea in total peste 200.000 Euro pe an? Ca tu madamo, iei si renta viagera, si salariu de general, si salariu de ministru, si salariu ca presedinte de federatie, si cota parte din premierile alea imense de la canotaj, unde mai pui ca inainte luai salariu si de la Dinamo…. . Si noi toti, nu-ti zicem nimic. Foarte bine. Ia bani de peste tot daca meriti si daca legea iti da dr
MTS - ELISABETA LIPA (2)
11 Feb 2016

Madam Lipa, ia bani de peste tot daca meriti si daca legea iti da dreptul. Vezi ca noi toti nu-ti zicem nimic nici macar acum cand ti-ai dat la cantotaj cel mai mare buget de vreo 1.500.000 Euro, tu necalificand mai nimic la olimpiada din vara. Mai mult decat atat, canotajul tau primeste pt activitatea anuala in jur de 4.000.000 Euro (MTS, COSR, directii judetene, sectii in cluburi departamentale, premii sportive, sponsori, etc.) tu avand in realitate doar vreo 200 de sportivi in toata tara, care si aia stau acolo doar pentru ca le dai mancare si salarii, ca altfel ar pleca in secunda unu. Deci lasa-ne si nu mai veni cu vrajeala asta ca statul nu mai are bani. Ca vedem cu totii ca pt tine, pt familia ta, pt sportul tau, pt federatia ta, sunt bani cacalau. Nu ne mai ne prosti pe toti in fata si nu mai vehicula cu mare emfaza slogane de genul “statul nu mai are bani pentru alte sporturi si federatii”. Ce, stai cu frica in san ca nu-ti mai raman tie suficienti bani sa-ti umpli buzunarele ca sa-ti mai iei alte terenuri si viloaie? A, si am uitat ceva, ar fi interesant si sa ne spui de ce a fost nevoie sa militarizezi ministerul sportului aducandu-ti doi ofiteri din servicii, pe post de consilieri. Ce expertiza au cei doi ofiteri in doemniul sportului? Nu cumva i-ai pus acolo doar ca sa-i ti pe toti in sah, doar ca sa le arati toti pisica santajandu-i cu dosare, catuse, etc.?! Madam Lipa, oi fi fost tu “mare campioana” dar, in ultimii ani, ai dovedit natiunii romane care ti-a oferit un mare respect , doar faptul ca ai un tupeu de mahalagioaica iesit din comun si un obraz foarte gros. Atat.
Random imageUltimele stiri


loading...