2019-03-18 16:03


ALDE dă cărțile pe față. Ce se întâmplă în COALIȚIA de guvernare cu PSD

 |  16:42
ALDE dă cărțile pe față. Ce se întâmplă în COALIȚIA de guvernare cu PSD

Alianţa Liberalilor şi de Democraţilor (ALDE) precizează că relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt foarte bune, nu există vreo tensiune, iar informaţiile din spaţiul public care susţin contrariul sunt "intoxicări ale opiniei publice".

"În ultimele zile au apărut în spaţiul public o serie de manipulări cu privire la relaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) face următoarele precizări: relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare sa le ducem la îndeplinire", se arată într-un text postat, duminică, pe pagina de Facebook a ALDE. Potrivit sursei citate, în cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, iar informaţiile avansate în spaţiul public nu sunt altceva decât intoxicări ale opiniei publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-22

TAGURI: alde, psd, coalitie, guvernare, tensiuni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALDE-SLUGA MAFIEI PSD.
22 Iul 2018

Tariceanu este constient ca plecarea de la putere a pseudo-partidului alde(plin de penali) duce la disparitia acestuia. In viitoarea legislatura nu va mai fi in parlament Sunt niste slugi care au facut numai rau sustinind o organizatie mafiota ca psd.
TRADATORI DE TARA
22 Iul 2018

MISTOCARI CU SOARTA TARI . DALE PENSI SPECIALE LA 20 000 DE PRIMARI SI LA ZECI DE MII DOCTORI IN APARARE . MAI MULTI DE CIT , ARMATA LICURICIULUI , CHINEI SI TARULUI LA UN LOC .
4 GRESELI LA 5 CUVINTE
23 Iul 2018

Tredator de tara este alogenul si partidutul lui ORBAN dar si partidul SRI ului
ANONIM
23 Iul 2018

@ Cum opinați că vor evolua "chestiunile" înspre sancționarea pentru ultraj a politicienilor și publicațiilor ce practică acțiuni defăimătoare la adresa funcționarilor și a instituțiilor ?
SOCRATE
23 Iul 2018

ODATA cu UCIDEREA LA VIENA A LUI Marin Ceaușescu, fratele mai mare al dictatorului Nicolae Ceaușescu, care fusese in ultimi 16 ani, pana in dec 1989, șeful Agenției Economice a României la Viena, S-A DAT SI STARTUL (de catre aparatori- tradatori ai patriei) DISTRUGERII economico-financiare a ROMANIEI (privatizarea NORD-SUD; EST-VEST e o mare vrajeala oferita de MAFIA interna pentru……….. ). A sevedea ce/cine au facut cu; creeantele externe EXISTENTE IN DEC 1989 de miliarde de dolari ale RO, cu SISTEMUL BANCAR ROMANESC,(depozitele bancare ), cu INDUSTRIA(inclusiv cea de aprare) si AGRICULTURA Ro, cu AVUTIA NATIONALA (bogatiile solului si subsolului, fauna, padurile, etc), cu alungarea din tara a peste 5 milioane de romai, cu banii FURATI din BUGETUL TARII (prin administratia publica centrala si locala supradimenisonata, cu salarii si pensii speciale), etc Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .
ANONIM
23 Iul 2018

@"Blândul Tăriceanu", astfel de atitudini, la guvernare ? Considerați că domnul Tăriceanu nu urmărește dumnealui să schimbe percepția publică despre politicienii partidelor aflate la guvernare, așa cum de altfel nici mulți dintre politicienii "opoziției" nu par a-și fi propus ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...